Mucize_prensesimmmm minikoglummmmm Valla helal olsun 👏🏻 Ben hiç beceremiyorum ya Geçen koltuk altımı almaya çalıştım Mahvettim 😅
Mucize_prensesimmmm sezer2022 Ya aslında mantıklı Bende mi öyle yapsam diğer yerler lazer Fiyatı da uygunmuş Burda bikini 150 dedi🫥
Puahahah Mucize_prensesimmmm aynen banada uygun geldi normalde bikini koltjk alti gidiyodum bide cok ayrintili temizliyor
35lavanta Mucize_prensesimmmm Yarım bacak genital ve kol altına 320 veriyorum 🙄 eylül yada ekimde lazere gidicem 😂
35lavanta Mucize_prensesimmmm İzmirdeyim ben semt semt değişiyor bizim burda fiyat bu annem Bucada orda 100 ile 50 arası daha düşük fiyat oluyor
Mucize_prensesimmmm 35lavanta Ben semt olarak fiyat değiştiğini bilmiyordum açıkcası Bunu da öğrenmiş oldum 🤗 Ama var ya baya fark ediyormuş
Mucize_prensesimmmm minikoglummmmm Ahh ahhh benim eşim de beceriksiz😄😄 Hamileyken karnıma yapıştırdım çekemedim Eşime dedim şunu bir çekiver şöyle çekeceksin diye anlattım Çocuk derimle birlikte çıkacaktı az kala😄😂
Mucize_prensesimmmm Puahahah Ya ne güzel çok iyi Bu zamana kadar çoğu gittiğim yer yarım yamalak aldı hep Şimdi yeni bir yer deneyeceğim O güzel alsaydı bari
Uykularharamolduu Mucize_prensesimmmm Ankara kızılayda komple ağdalar daha uygun fiyata. Ben Bursa’da sadece bikini bölgesine 100 veriyorum