Yusufff-41 Mucize_prensesimmmm ağda parasıyla aynı hemen hemen lazere git canım daha rahat edersin acı yok tüy yok
Gokturk_ Mucize_prensesimmmm Bursa’da geçen ay yaptırdım Mudanya GüzelYalı da komple bacak özel bölge kaş bıyık 200 verdim .Ki üst bacaklarım yok sarı benim tüyler nolur nolmaz tatile gidicem diye yaptırdım
Deletedmom_110 Mucize_prensesimmmm Sarıyer yarım bacak bikini koltuk altı 250 a Annemin semt Küçükçekmece 180 tl😀
Uykularharamolduu Mucize_prensesimmmm Ankara kızılayda komple ağdalar daha uygun fiyata. Ben Bursa’da sadece bikini bölgesine 100 veriyorum
Mucize_prensesimmmm Yani ben daha önce bacak özel bölge 90 tl Başka bir yerde 190 tl Burda bir yere sordum 250 tl Diyince Zam mı geldi diye sordum
Mucize_prensesimmmm Yusufff-41 Haklısın lazer de düşünüyorum aslında Özel bölgeye cesaret edemedim bir türlü 🥺
Gokturk_ Mucize_prensesimmmm aynen sütten oğlanı kestirince lazere gidicem o zamana kadar ağdaya devam
Gokturk_ Mucize_prensesimmmm sadece koltuk altı zararlı diye biliyorum .Ondan değil de hani süt hormonları sürekli inişli çıkışlı ya yaptırırım bu sefer hormonlardan gene çıkar diye .En iyisi kesin bir şekilde bitsin hormonlarıma baktırıp öyle lazere başlicam 😀