Gzmdg Premses hangi Damlayı kullanıyorsunuz wellcare kullanıyorum ben birde bio gaia damla çok rahatlattı
Premses Gzmdg ben yurtdışından almıştım canım mommys bliss diye bir marka ..yok zaten gaz durumu eskisi gibi değil ..vitaminle alakası yokmuş doktorumun dediği gibi ..iyi ki bırakmadımm🙈
Gzmdg Umut030918 d vitaminin markasını değiştirin bence zeytinyağı içerenler var oilk bir yıl d vitamini önemli diye biliyorum
Umut030918 Gzmdg aynen canım bende özel vitamin damlası kullanmaya başlıcam. Araştırıyorum şuan Öner’in var mı
Umut030918 Gzmdg aynen canım bende özel vitamin damlası kullanmaya başlıcam. Araştırıyorum şuan Öner’in var mı
Duyguuguralp Premses bilmiyorum ki Bize bir süre bırakmamızı söyledi 3.ayda gaz sorunu hafiflediğ için tekrar o zaman başlamayı düşünüyoruz🙏🏻
Minikprenses Premses yapıyo gaz olmasada huzursuz oluyo bibac 3 kullandık ilk doğdugunda gaz yaptı tera 3de gaz ve huzursuzluk yaptı monovit yapmamıstı
Rumuz_13 ada0965 dr umuz bize aşırı iştahsız olunca içinde çinko var belki etki eder bir deneyin diye yazdı. İştah için faydası oluyor mu fd400 ün