Kızlar şaka gibi ama tam 11 kilo verdim ve sağlıksız hiç bişey yok hatta gittim kan değerlerime baktırttım doktor dedi ki değerlerin müthiş hiç bi problem yok şok geçirdim resmen bu kadar sürede 11 kilo mümkün olamazdı çünkü multi vitamin filan kullanmaya karar vermiştim doktor hiç gerek yok dedi kısaca yaptığım şeyi özetleyeceğim
Bunu yapan adam aslında karaciğer temizliği için
Oluşturulmuş bi düzen 8 seviyeden oluşuyor ben ilk seviyedeyim henüz her seviyenin içeriği farklı araştırmanız lazım ve mutlaka Ahmet apa nın sitesine girip orda seviyeyi okumanız lazım çok uzun niyet filan ediyosun değişik yani şimdi kısaca yazayım ben
Sabah kalkış ‘Misal’ : 7:00 kalkar kalkmaz hiç bişey içmiyoruz
7:30 filtre kahve tercih ediyorum yada bitki çayı vs
8:00 11 e kadar su içiyorum
12:00 SU İÇMEYİ KES
12:30 yasaklara uyarak kahvaltı et ve kahvaltıda bişey içme
14:00 su içmeye başla yada maden suyu kahve vs
Akşam 7:00 su içmeyi kes
7:30 yemek ye
8:30 su içmeye başla
Gün aşırı spor evde + spor yoksa yürüyüş + bol bol su + yeşil çay + kahve + maden suyu + gece yatmadan kiraz sapı çayı yada açlık otu 🤛🏻
2 öğün yiyoruz öğünler dışında hiçbbişey yemiyoruz
Yasaklı Gıdalar Listesi
1-İşlenmiş un ve ürünleri (ekmek, makarna, şehriye, yulaf, tarhana, terbiyesinde un bulunan tencere yemekleri, ekmek katılmış köfte, bakliyat unları, kuruyemiş unları vb.)
2-Rafine şeker ve şeker ihtiva eden gıdalar (bal, pekmez, taze veya kuru meyveler de dahil) (Not: Apayrı Yaşam Apaixirium içeriğindeki eser miktardaki bal ve pekmez, diğer maddelerle karışarak farklı bir yapıya dönüştüğünden tüketilebilir.)
3-Nişastalı gıdalar (pirinç, patates, irmik, mısır vb.)
4-Kavrulmuş kuruyemişler
5-Pişmiş havuç (yalnızca tek öğünde çiğ olarak tüketilebilir.)
6-Kestane, balkabağı, pancar, şalgam, nar ekşisi
7-Her türlü kızartılmış gıda (patates, patlıcan kızartması vb.)
8-Aromalı meşrubatlar (aromalı çay, meyve suyu, meyveli soda vb. tüketilmemelidir. Türk kahvesi, filtre kahve, demleme bitki çayları ve sade maden suyu tüketilebilir.)
9-Süt (Ayran ve kefir yalnızca tek öğünde ana öğün yerine tüketilebilir.)
10-Sıvı alım kurallarına uymak suretiyle; içme suyu sade tüketilebileceği gibi içerisine limon, maydanoz, taze kekik gibi gıdalar katılabilir.
Bol eksiler 😅😅
84 kilodan 73 e düşen biri bırakıyorum buraya hemde 25 GÜNNN