Handan57 Merabalar hayırli geceleer herkeese Oğlum 4 aylik kan damlasi verdi sağlık ocagi 2 gündür weryrm kusuyo geri cikariyo kullanmasam ne olur hemsirenun anlattığı gibide kullanyrm ama anlamdm napmam lazım
Tulker_erm_34 Handan57 Sağlık ocağını verdiğini benim bebeğim de aynısını yaptı bide çok fena gaz kabızlık yaptı bize gece gündüz ağlıyordu attım kullanmadım eczaneden toz olanından aldım hala kullanıyoruz memnunuz
Tulker_erm_34 Handan57 Bi markayı kullanmanızı öneririm kan değerleri düşük çıkabilir 8 veya 9 ay kan tahlili yaptırılıyor çocuk doktorun da
Rabiapnr Handan57 sağlık ocağının verdiği arkadaşın dediği gibi cok sorun cıkartıyor ben de oceanın vitanımını aldım direk damlalıklı zaten ağzını açtığında damlayı veriyorum hop hop 💃🏻💃🏻 Sorun da cıkarmadı bize şükür
Gamzeren13 Handan57 bende kullanmıyorum kabızlık yapıyor ve paraben var içerisinde sidefer aldım ben onu sevdi kabızlıkta yapmadı
Handan57 Tulker_erm_34 onu werdigmden beri huysuz huzursuz ağlıyo uyumadı daha emmek 'te istemiyor beni bu akşam
Hulyaa60 Handan57 markasını sorabilir miyim bizede verdiler 1 hafta oluyo kullanılı ama bir gün verip bir gün vermiyorum şu an bi kabızlık durumumuz var
Hulyaa60 Handan57 evet banada verdiler ondan 4 damla günde ama dedigim gibi ben bir gün verip bir gün vermiyorum huysuz mu yapıyor bebekleri doktorum genelde çok ilgilidir her hafta arar sorar eder bir durum olsa yada ilaçtan yana şunuda alıp kullan der ama bunda birşey demedi bana yorumları okudumda pek kimse memnun degil
Handan57 Hulyaa60 ewt canm kimse memnun değil attum çöpe bari kan gibi benim bile midem bulanıyor çocuğa werirken
Ozgeeeee Ben ozel kullanıyorum canım saglık ocagındakı hem kabız hemde dişleri karartıyor ılerleyen zmanda hıc kımse tavsıye etmıo
nurbanu29 Banada bugün verdi kan ilacını bugün aşımızda vardı bebeğim huysuz bugün aşıları hiç bu kadar huysuzluk yapmazdı sanki tuvaletini yapamıyomuş gibi zorlandı hep yavrum belkide kan ilacı yaptı bende diyorum ne oluyo bu çocuğa 😒
Hulyaa60 nurbanu29 valla ya ondan mı blmiyorum bi huysuzluk var perşemde günü çocuk cerrahiue götürcem sancısı falan mı var bi yeri mi agrıyor diye baktırcam o zaman bi sorayım bakalım
Hulyaa60 Handan57 calpol verdin mi canım çok sıcak tutma inca kıyafet giydir koltuk altına kasık bölgelerine ılık sulu bezle sil
nurbanu29 Handan57 evet 4 aylık aşımız aşılarda gece uyuyamıyorum resmen ateşi çıkarda fark etmem diye korkuyorum
Hulyaa60 Handan57 yaaa evet yaa agzı hep kırmızı kırmızı oluyo bende normalde sabah verirdim gece yatırmadan verim dedim de huysuzluğu tutdu zor uyuttum normalde uyurdu saati geldiğinde