Sevda676767 gunbaharrrrr çok soru soruyorum ama kusura bakmayın. Peki ne kadar sürüyordu, ne sıklıkta oluyordu ve altına kaçırıyor muydu hiç o esnada
gunbaharrrrr Sevda676767 aklınıza takılan herseyi sorabilirsiniz.. çok Kısa sürüyordu ben tekrar yatırıyordum kardeşi yeni doğmuştu o etkiledi diye düşünmüştüm neden olduğunu bilmiyorum ama altına kaçırma durumu olmamıstı
Sevda676767 gunbaharrrrr beni korkutan altına kaçırması işte. Doktor demek ki o an sıkılmıştır dedi, video cekmistik onu izledi hatta ne olur ne olmaz diye eeg bile çekildi. Ama içim rahat etmiyor. Biran önce bitse de kurtulsam bu endiseden
Nilunas Sevda676767 bizde yaşıyoruz ara ara pedagog o gün çok uyaran alınca olur dedi ve gerçekten öyle o günler ya kalabalıktaydık ya da o gün çok farklı mekana gitmişizdir artık dikkat ediyoruz
Sevda676767 Nilunas bu konuda çok endişeli olduğum için her yazana çok soru soruyorum kusura bakmayın:( sizin ne sıklıkla ve nasıl oluyor? Kaç yaşında bir de
Nilunas Sevda676767 ne demek kızım daha küçük 2 yaşına girdi son 3 ayda 5 kere yaşadık en sonunda ağlamaktan nefesi kesildi o anda eşim dışarı çıkarıyor evin etrafında turlatıp getiriyor ve yanında uyuyorum dediğim gibi bizimki uyaranlar artı nazardan oluyor bol bol okuyorum