Sevda676767 Merhaba kizlar. Kızımda iki yıldır bu gece terörü denen meret var. Bu yaşlarda olanlar kaç yaşına kadar devam etti.
Mom0008 Sevda676767 bizde yaşıyoruz ara ara duam uykuda konuşma deniyorum başladığımdan beri hiç olmadı 30 gün devam edilmesi gerekiyormuş her yolu deniyorum bakalım umarım geçer
Sevda676767 Doga0812 zaten 4-12 yaş arasında oluyor diyor uzmanlar. Yani gittiğimiz iki çocuk nöroloğu bu şekilde söyledi
Sevda676767 Aburcu uykuya daldiktan bir iki saat sonra ağlayarak uyanıyor, asla bizi duymuyor sadece ağlıyor. Sorularımıza cevap vermiyor beş dakika sonra falan bazen kendine gelip uyanıyor bazen yine kendi kendine dalıyor. Basit ve önemsiz gibi görünse de o şekilde onu görmek üzüyor bizi
Betull_92 Sevda676767 benim oğlum iki yaşında dediğiniz şeyi iki kez yaşadım ve aklım gitti cidden çöm üzücü bir şey o sırada uyandırmaya çalışmadan kendini güvende hisseedeceği birinin sesiyle geri uyutmaya çalışmak gerekiyormuş ben değil de eşimde rahatlatıyor oğlumu
Aburcu Sevda676767 teşekürler ederim benim yegenimde aynı şekilde oluyor bende terörunden şüphelendim ve ablama konudan bahsetmiştim emin olmak için yaşayan birinden belirtileri duymak istedim yegenimde aynı şekilde uyuduktan sonra bir kaç saat sonra uyanıyor ve ağlamaya başlıyor neden ağladığını bilmiyor ve kimseyi duymuyor sadece ağlıyor şiddetli şekilde ve korkutucu üzücü oluyor neden olduğunu anlamamıştık bir süre sonra kendi kendine uyuyor sanırım bu belirtilere göre uyku terörü. 3 yaşına girecek ekrana çok mahsur kaldı ondan olabilir mi acaba birde benim bebeğimi çok kıskanıyor ondanda olabilir diye düşünüyorum bize geldiğinde de olmuştu ve çok korkmuştum öncelik olarak hangi doktora götürmeliyiz
iki_prens_annesi_ Sevda676767 oglumdada oluyor bazen izlediği çizgi filmlerden etkilendiğini düşünüyorum ben telefonu kestim tvyi kısıtladim bayadir olmuyor
Msbnannesi Uyuduktan sonra abdestli 7 kez felak,nas suresi ,7 ayetel kürsü okuduy elinize ufleyip cocugunuza bastan asagı sürün umarım faydasını görürsünüz buraya da yazın deneyip,Allah’ım sifa versin🌼
Sevda676767 Msbnannesi adet dönemim dışında inanın bunları okumadan uyumam. Hatta ayetel kürsiyi o dönemde bile okurum. Bu başka bir şey. Teşekkür ederim yine de 🌸
Sevda676767 Betull_92 bizimki 3 yaşında başladı. Çok korktuk tabii bilgimiz olmadığı için. Nörolojiye götürdük hani Allah korusun nöbet falan mı ne diye. Video çekmiştik. Doktor direkt gece terörü dedi. O da uyandirmayin dedi hatta konuşmayın bile dedi. Okul çağına kadar sürer genelde dedi :(
Sevda676767 Mom0008 tam olarak ne yapıyorsunuz? Bizim de bazen haftada bir bazen iki ay hiç olmadığı oluyor
Mom0008 Sevda676767 videoyu bulup özelden atayım sizde deneyin belki işe yarar bide uyku saatlerimi düzenlemek çok iyi oluyor ben takip ettim ne zaman geç uyusa yorgun olsa veya o gün az uyusa gece başımıza geliyor
Betull_92 Mom0008 evet ben de araştırdım ve gözlemledim huzursuz uyuyunca ve çok yorgun uyuyunca oluyor dikkat etmeye çalışıyorum bana da atar mısınız lütfen videoyu
Sevda676767 Aburcu kızım da 3 yaşına girdiğinde başlamıştı. Biz 3 yaşına kadar asla telefon TV izletmedik. Ama babası normalde asla ama asla sesini yükseltmez kızımıza. Gündüz çok kızmıştı ne için hatırlamıyorum. Hıçkıra hıçkıra ağlamıştı ilk o gece oldu hiç unutmuyorum. Ondan sonra neye göre hangi durumlarda oldu hiç bilmiyorum. Yani Gündüz çok keyifli olduğu günün akşamlarında da olabiliyor. Çocuk nörolojiye goturmeniz gerekiyor
iki_prens_annesi_ Sevda676767 3 buçuk yaşında aynı anlattığınız gibi gece yarısı ağlayarak kalkıyor ne yapsak ne desek durmuyor susmuyor baya bı ağladıktan sonra bazen kendine geliyor bazen de dönüp uyuyor ama çok şükür bayadir olmuyor
Sevda676767 iki_prens_annesi_ umarım bir daha olmaz. Bizim birkaç ay olmuyor tamam kurtulduk sanirim diyorum, bir gece yine bakıyoruz ağlıyor. İki sene oldu tam. Arada o esnada altına da kaçırdığı için endişelendik aslında. Allah korusun nöbet falan mı diye ama doktor videoyu izledi terör dedi. Bakalım ne zaman kurtulacaz
iki_prens_annesi_ Sevda676767 zamanla geçer inşallah gün içinde yaşadıkları izledikleri hep etkiliyor