Sehnaz56 Kızlar burada görüp başvuru yapmıştım az önce mesaj geldi ashb sygm den ödemeler 15 inde başlayacaktır diye e devletten bakıyorum devam ediyor diyor ama Vakıf bilgileri de var bu ne demek yani çıkmış mı çıkmamış mı oluyor anlamadım 🥹
Tugce2391 Sehnaz56 çıkmış cnm evdeki kişi sayı ve eşinizin aldığı maaş miktarına göre bir ödeme alacaksınız bir sene boyunca
ebruli1 Sehnaz56 güzel günlerde harcayın inşallah. Başvuruyu ne zaman yapmistiniz hemen sonuçlanıyor mu
Sehnaz56 Tugce2391 rahatsız ettim kusura bakmayın 1 sene boyunca demiştiniz ama 6 ay olara gösteriyor e devlette bu ödeme 6 ay mı oluyor 1 sene mı
Alya-Sena Sehnaz56 o 6 ay ptt den cekebilecegnz tarih 6 ay icinde cekmezseniz paraniz geri iade edilir
Sehnaz56 Alya-Sena söylemek istediğim şu bellide ben anlamadım e devlette başlıyorum başlangıç 15.08.2023 diyor bitiş 15.02.2024 diyor yani 6 ay gösteriyor e devlette yani 6 at mı alacağım 12 ay mı ptt den mi çekeceğim eft havale mi yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏼
Sehnaz56 Alya-Sena eğer 12 ay sa peki neden 6 ay yazıyor son ödeme tarihi şubat oluyor 6 ay da ödeme bitiyor mu
Alya-Sena Sehnaz56 o tarih herkesde ayni yazar 6 ay icjnde cekmezsek para kuruma iade edilir. eft havale hesabina yapabilirsin ptt kurum odemelerinde ustte hesabima aktar yaziyor ordan.
Yesimkvrg Sehnaz56 canım ilk PTT ye gidip kart vericekler ilk paranı elden alıcaksın sonra her ayın 15 inde kartından cekiceksin PTT atmsinden