ikibebedublekahve Kızlar kızım 20 aylık olmak üzere, 11.5-12 kg arasında sleepy 7 numara kullanıyorum birazda bol rahat olsun diye 6 numara sıkıyor çünkü şu sıcaklarda. Molfixe geçmek istiyorum kaç numara kullanmalıyım sizce
Nacafa ikibebedublekahve benim bebeğim 16 aylık 12,5 kg molfix 6 numara kullanıyorum büyük bile geliyor
karamuratbenim Gulsah1995 nasıl 4 numara kullanıyorsunuz. Küçük gelmesi lazım. Sıkmıyor mu benim bebeğim 10 kilo 5 numaraya geçtim ben
Nacafa ikibebedublekahve yok yok sıkma yapmaz merak etmeyin benim bebeğimin üst bacakları biraz kalın olmasına rağmen hiç sıkmıyor. Bende sleepy pişik yaptığı için molfix geçtim bir sıkıntı yaşamadım
Yagmursaad 8 kılo kızımda 5 numara kulot bezini kullanıyorum molfix. Biraz büyük olsun rahat olsun diye bir numara büyük kullanıyorum . Ben çok memnunum . Doğduğundan beri bunu kullanıyoruz . Emiciligi gerçekten çok iyi
ikibebedublekahve Yagmursaad 6 numara alayım bende sleepy çok taşma yapıyor son zamanlarda memnun değilim molfixten memnun kalırım inşallah
Sezerss 11.400 kg oğlum 5 numara molfix kullanıyoruz doğduğundan beri mofix kullanıyoruz ama bu aralar sıcaktanmıdır bezden midir bilmiyorum poposu kızarıyor özellikle bezin lastik yerleri
Sezerss ikibebedublekahve başka beze geçeyim diyordum ama bi numara büyüğünü denym bi de teşekkürler kuzum