Brcukymcu hzlyla26 bizde emekleme konusunda sizinle aynıyız dizlerinin üzerine verip poposuyla kendini attiriyor ama kollarımızı daha aktif kullanamıyoruz onu öğrenemedik dış konusunda aynı feci dişleri kaşınıyor biz mamayla beslenen bı bebeğiz aslında bu aralar çok fazla ne yesem istiyo masaya bırakıyo fakat erken diye düşünüyorum bı doktorla konuşup öyle başlamayı düşünüyorum
Mavi-Hzl Brcukymcu iki aydır üç şehir değiştirdik atak dönemi vs derken isyan bayrağını çekmiştim ki iki üç gündür birazcık düzeldi 🥲 aşk yaşıyoruz hergün yeni bişeyler buna da şükür iyi olsun yeter ki 🥰🩵
Brcukymcu Mavi-Hzl ay gerçekten bravo size 3 şehir allah yardımcınız olsun her ne kadar yorulsakta o gülüşleri gözlerimizin içine aşkla bakmaları dünyaya bedel 🥰🙂
Seysey11 Sürekli ilgi isteme, kucaktan inmeme, gece uyumak istememe, memeye düşkünlük, yanımda uyumak, ne bulursa ağzına sokma, yüz üstü döndükten sonra geri pozisyonuna dönememe ve bağrış çağrış bol bol jflsjdls
Brcukymcu Seysey11 bı emeklemeye geçseler daha mi rahat ederiz yoksa peşinden koşmalar mi başlar bilemedim 🙂
Brcukymcu Yesodiyorlar evet gerçekten hayır yorulmasın diye alıp düzeltiyoruz onada karşı çıkıyor beyfendi 🥰😀
Mavi-Hzl Brcukymcu biz bile bu sıcaklarda perişan olduk onları düşünemiyorum.. teşekkür ederim inşallah bundan sonrası kolaylık olur hepimiz için 🥰🙏
Brcukymcu Peki hangi şehirlerden katılıyosunuz kızlar ben bursa hatta geçen gün Bursa happy mom anneleri buluşma gerçekleştirmiş önceden haberim olsaydı giderdim ama haberim yoktu Instagram’da gördüm
Senden-bokolmaz Brcukymcu emmede zorluk çığlıklar tadım süreci ve yurutecle istedigimiz yere ulaşma 😁