hzlyla26 Brcukymcu bizim emekleme belirtilerimiz başladı bi kaç gün sonra 5 aylık olucaz sürekli yüzüstü dönüp dizlerinin üstünde yükselip kendini ileriye atıyor bunu keşfettiğinden beri sırt üstü görmek zorlaştı 🤣 onun haricinde eller hep ağızda sanırım diş sıkıntıları başlıyor ne bulursa ağzına atıyor. 5.ayda tadımlara başladınız mı başlayacak mısınız? Sadece anne sütü alıyor o sebeple ben biraz daha beklesem mi başlasam mı bilemiyorum ayrıca uykuya geçiş çok zorlaştı kızım uykuyu çok seviyordu bi kaç ay öncesinde resmen uyansın artık diye baktığım bebeğim şimdi uyumuyor😣 gece uykuya geçiş saatimiz de çok ileriye attı
Mavi-Hzl Brcukymcu iki aydır üç şehir değiştirdik atak dönemi vs derken isyan bayrağını çekmiştim ki iki üç gündür birazcık düzeldi 🥲 aşk yaşıyoruz hergün yeni bişeyler buna da şükür iyi olsun yeter ki 🥰🩵
Brcukymcu Yesodiyorlar ay gerçekten 4. ay atağı bizimde sancılı geçti gün içinde neler yapıyor bizim her geçen gün farklı farklı bişeyler öğreniyo deniyo 🙂
Yesodiyorlar Brcukymcu sürekli dönmek istiyor döne döne odaların kapısına gelmeye başladı aldığımız zamanda sinirlenip ağlıyor almasak yarım saat orda takılıyor etrafı izliyor 🤦🏻♀️ geri geri sürünmeyi öğrendi oyun halısından dönüp geri geri sürünüp dönerek kaçıyo 😂😂 oyuncaklarına uzanmaya başladı etrafına oyuncak koyuyorum sürekli onlara uzanmaya bayılıyor 😂 bi emeklese diye bakıyorum ama bakalım nasıl olacak 🥲 siz neler yapıyorsunuz 🥰
Alpbaby Biz atak yaşamadık sanırım maşallah atağada oek inandığım söylenemez hep uysal bir bebekti öyşede devam ediyor 5. Aya girdik ekseninde dönüp sürünüyor şuan ve çok ilgi istiyor
Brcukymcu Alpbaby evet kesinlikle o konuda hak veriyorum tam anlamıyla kucak ilgi ve gündüz biz hiç uyumak istemiyoruz mesela
Yesodiyorlar Alpbaby ataklara bende inanmıyorum ama 4. Ayda çok direndi 20 gün uykuya gündüz uykuları falan kısalmıştı o dönem. Doktorumuzda atak diye bişey yok ama 4. Ay uyku gerilemesi diye birşey var demişti bizim sadece bi 20 gün gündüz uykularımızı etkiledi o kadar diğer aylar hiç atak haftası mızmızlanma falan yaşamadık çok sakiniz şükür 💅
Brcukymcu Yesodiyorlar bizimde durum ayni etrafındaki sesler oyuncaklar uzanmaya çalışıyo sürekli yüz üstü durmak istiyo gitmeye çalışıyo fakat yoruluyo sanırım bı süre sonra çığlıkla beni kaldır diye bagiriyo 😀 bu sefer kaldırıyorum düzeltincede bağırıyo tekrar döngümüz bu şekilde 🥰
Yavuzko Günü gününü tutmuyor bizimkinin egzaması ve alerjisi var o yüzden kaşıntısı, diş ağrısı, uykusuzluğu falan hala atak döneminde gibiyiz 😵💫 memeden ayrılmak istemiyor artık geceleri bırakmayınca emziği veriyorum öyle uyuyoruz
Brcukymcu Yavuzko ya evet bizimde diş dönemine girdik belli feci bir şekilde sürekli ellerini ağzına oyuncakları sokuyor 🙂
Brcukymcu hzlyla26 bizde emekleme konusunda sizinle aynıyız dizlerinin üzerine verip poposuyla kendini attiriyor ama kollarımızı daha aktif kullanamıyoruz onu öğrenemedik dış konusunda aynı feci dişleri kaşınıyor biz mamayla beslenen bı bebeğiz aslında bu aralar çok fazla ne yesem istiyo masaya bırakıyo fakat erken diye düşünüyorum bı doktorla konuşup öyle başlamayı düşünüyorum
Yesodiyorlar Brcukymcu ay aynı biz aynı yorulduğu için bağırıyor bu seferde kaldırdım diye bağırıyor 😂 sürekli azar işitiyorum ondan söyleniyor bana hep kaşları çAtıp 😂😂 ya bi an önce emekleseler yürüseler keşke çok özeniyorum etrafımdakilere 🥲 ben yattığı için terler diye onu uzak biyere bile götüremiyorum biraz büyüse otursa desteksiz daha kolay olucak bişeyler sabırla bekliyorum 🥲 zaten asla oturmayı kabul etmiyor oturması için ellerinden tutuyorum benden güç alıp kalkıyor 🤦🏻♀️ 😂😂
Brcukymcu Yesodiyorlar evet gerçekten hayır yorulmasın diye alıp düzeltiyoruz onada karşı çıkıyor beyfendi 🥰😀