Artık şu bebeğine bak sana ihtiyacı var yorumlarına çığlık atacağım…
Her bebeğin anneye her annenin bebeğe ihtiyacı var…
Evde olup bebeğine tahammül edemeyen o kadar çok anne yorumu okuyoruz ki şurada… Çıldırıyorlar, deliriyorlar, dayanamıyorlar..Çalışan anneyi duyunca işler değişiyor ne hikmetse…
Güzel anne canım anne bende yawrucuğumu 4 aylıkken anneme bırakıp işe başladım. Evim yakın sabah 9da işbaşı öğlen arası 1,5 saat evdeyim akşamda 6.30da iş çıkışım. Ve inanın kızım bana o kadar bağlı ki.. Önemli olan sizin sevginizi ilginizi bebeğinize nasıl verdiğiniz. Evde oturup çocuk bakan arkadaşlarımın hepsinin piskolojisi bozuk artık bebeklerine iyi gelmiyorlar “bana çok düşkün ” Bahanesi ile de çalışmamaya ısrar ediyorlar. Ve arkadaşlarımın eşleri bile bana sürekli “sen nasıl bu kadar enerjiksin, nasıl bu yetişiyorsun” Diyorlar. Geçen akşam eşim bile “hiç yorulmuyor musun? ” Dedi. Evet çok yorucu gündüz sürekli eve git gel gece bebişi uyut evi toparla yemek yap çamaşır yıka yerleştir oyuncak düzelt vb. Ve bütün gece uykusuzum desem yeridir. Bunlara rağmen tek bir isyanım bile yok. Burada evde olup isyan eden annelere şaşırıyorum mesela.artık dört duvar arasında piskolojileri bitmiş maalesef
Sağlıklı mutlu anne = sağlıklı mutlu bebek demek
Bebeğinizle kayınvalidenizde kısa zamanda birbirlerine alışırlar . Eğer çalışmaya karar verirseniz daha fazla baş başa vakit geçirsinler siz yokken daha kolay olur her şey.
Söyleyeceklerim bu kadar. Şimdi köşeme çekilip linçlenmeyi bekleyeyim 😂