Selimikomom 1-2-3 yaş bebekler kaç numara giyer arkadaşlar igordan sandalet alacağım ama fiyatı biraz pahalı olduğundan çok giymesini istyorum. Acaba hangi numara almalıyım? Şu an 6 aylık seneye için düşündüm
_YanakReisinAnnesii Selimikomom bebekten bebeğe çok değişen bir durum ayakkabı numarası. Benim oğlum 2 yaşında birkaç aydır 26 giyiyor tam oluyor nerdeyse o da 27 ye geçecez artık 1 aya muhtemelen 😂
Selimikomom Catlakbiranne teşekkür ederim canım bebeğiniz erkek mi kız mı♥️ fazla soru sordum kusura bakmayın
Catlakbiranne Selimikomom Estağfurullah erkek Bu arada vicco tercih edebilirsiniz aşırı rahat ayakkabıları İgor daha pahalı sanırım
Selimikomom Catlakbiranne vicco aldım, ama yazın sandalet giyer diye düşünmüştüm yani vicco 400 liraysa igor 500 tl çok fark yok
Catlakbiranne Selimikomom Vicco sandalet aldım 400₺ ye çok rahat yani tabi siz bilirsiniz ama erkenden almayın derim
Selimikomom Catlakbiranne ha ben vicconun sandaletini bilmiyorum kapalı olanını almıştım. Teşekkür ederim 🥰
_YanakReisinAnnesii Selimikomom 16 kilo canım , ahahah benim ki baya koca ayak ya 😂 anne baba bizim de pek küçük sayılmaz o yüzden öyle oldu heralde 😂