gencmom_ 2bebekli_1deli soba aşırı tehlikeli bir o kadar da güzel ısıtan sobamız varmış caydanlık sen devril ayağıma hala izi duruyor Allah korusun klima olabilir
2bebekli_1deli benbileanneoldum bina olduğu için kazan aşağıda olacak devamlı aşağı inip çıkmam zor olur
2bebekli_1deli Whatdeding 60 milyardan başlıyor bir Pelet sobası iyisini alacaksan paraya kıyacaksın burda da ne kadar duracağımız belli değil o kadar masraf etmek istemediğim den elektrikli petek mi alsak düşündük
Whatdeding 2bebekli_1deli bu kadar olduğunu bilmiyordum çok pahalıymış 8-9 bine görmüştüm internette de .
birrtutamsevgi 2bebekli_1deli biz klima ile atlattık o dönemi. Yaz kış performansı yüksek olan ni klima aldık çok şükür doğalgazdan daha iyi geldi bize onu deneyebilirsin Toshiba marka bizimki
birrtutamsevgi 2bebekli_1deli hayır canım tüm evi ama şöyle salon giyinme odası banyo wc hepsinin kapısı her daim kapalıydı. Ev mis gibi oluyordu hatta bazen yandık diye kapatıyorduk
Mervew 2bebekli_1deli ilk atandığım yerde doğalgaz yoktu kullandım. Arçelik büyük bir petekti 28 metre kare odayi iyi isitiyordu ama daha 3 sene önce 400 600 falan geliyordu elektrik.
2bebekli_1deli Mervew soba yaksam oduna kömüre para vercem artı onun pisliği var bide doğalgaz olsaydı da zaten doğalgaza da %224 zam geldi.. Elektriği öderiz en kötü öle düşündük sıcak suyumuz var zaten
2bebekli_1deli Nilist evet klimayı düşündük de ama bi odayı ısıtır kışa kızımın yürüteç zamanı oluyor her yer ısınsın bi odada tıkılıp kalsın istemiyorum
Mervew 2bebekli_1deli evet her şey pahalı. Klima ama daha iyi bir seçenek olabilir. Komşularımda klima vardı daha uygun geliyordu. Ama klima havayı çok.kurutuyor bebekli ev için petek güzel olabilir.