tombikinannesi Günden itibaren başlayın dedi doktorum bi gün kullandım çok huysuzlandı gaz yaptı sanırım kullanmasak nolur ki 😒😒
[silindi] tombikinannesi gaz yapma ihtimali bence düşük belki başka bir şeyden dolayı huysuzlanmıştır. D vitaminleri yağ içinde olduğu için gaza sebep olmaz diye düşünüyorum. D vitamini kemik gelişimi için çok önemli. Gaz yapmış olsa bile kemik gelişimini düşününce kullanmanın daha önemli olduğunu düşünüyorum. Sadece kemik gelişimi değil bağışıklık vs için de çok önemli d vitamini. O yüzden mutlaka kullanın
morrrrengiiii tombikinannesi saglık ocağının verdiği d vitaminini bende gözlemledim gaz yaptığını fark ettim ocean aldım eczaneden onu kullanıyorum eczaneye sorup deneyin isterseniz
Aslicamm tombikinannesi doğumdan itibaren kullaniyoruz biz ihmal etmemek lazım anne sütünden yeteri kadar d vitamini alamıyor bebekler
tombikinannesi morrrrengiiii özel hastane verdi bu markayı treedvit markası ama inşallah başka bişeydendir ilacı kullanmak istiyorum çünkü
Hilal9 Ocean kullanıyoruz 1 haftalıkken başladık sorun yaşamadık belki başka bişey dokunmuştur emiyorsaa sizin yediğiniz bişey
bebekece tombikinannesi ocean 400 alın hergün bir puf verin(içinde aparatı var zaten) sakın ihmal etmeyin d vit cok önemli vermemezlik yapmayın.
beyzzsenturkk_ tombikinannesi 7 aylık bir kaç kere kullandım rahatsız etti bıraktık daha kullanmadık 🤷🏻♀️
portakalreceli_ tombikinannesi ben kullanmadım ilk ay dışında bırakınca rahatladı bebek bol bol güneşe çıkardım ve su
ipegimsi D vitamini çok önemli özellikle beyin gelişimi ne kadar güneşe çıkarılsa da yenidoğanda yeterli olmuyor bıngıldak geç kapanır sonra gelişme geriliği olabilir Allah korusun ben onbeşinci günden beri sabah kalktığında ilk decatabs veriyorum
[silindi] tombikinannesi benim bebeğimde ben gaz yaptığını fark etmedim çünkü hali hazırda iki tane gaz damlası kullanıyordum bebeğime ama kullanan arkadaşlar gaz yaptı demişler. Onların söylediği gibi başka markanın ürünlerini deneyebilirsiniz eğer bebeğiniz çok zorlanırsa. Ama mutlakadan kullanın. Şifa olsun
bebekece tombikinannesi 15 günden sonra bebegın sancılarıda baslar benim ilk 10 gün kızım melek gibiydi dedik ohhh böyle bebek bakmakta nevar😂 sonra bi başladı sancıları meğer bagırsakları calışmaya 10 günden sonra başlıyomuş gazl oluşumu falan belki sizede öyle denk gelmiştir
-elizsmom tombikinannesi d vitamini 2 yaşa kadar kullanılması gerekiyor bıngıldak için önemliymiş doktorumuz öyle söyletmişti bize
[silindi] tombikinannesi vitaminlerin sabah saatlerinde kullanılması öneriliyor. YouTube ‘da Eczacı Farkıyla kanalında d vitamini için geniş kapsamlı bir video var onu izleyebilirsiniz.
ipegimsi tombikinannesi sabah saatleri ilk uyandığında verilmesi tercihen gün boyu emilim olsun diye sanırım
tombikinannesi bebekece bide ben günde 2 bardak rezene içiyodum onu 1 bardağa düşürdüm ondan mı acaba diye düşündüm
bebekece tombikinannesi yok siz neyapsrsanız yapın gaz sancısını tamamen bitirecek bişey yok ilk 3 ay böyle bagırsaklar dış dünyaya alışıyor. Hiç kaka yapmayan vücut kaka yapmaya başlıyor. Oyuzden 2 bardakta içseniz sonuç aynı olur bence