Yagmurtanesi Deletedmom_68 Kesmiyor sevmedigimden galiba bi de abur cubur su içmemi sağlıyor yaaa birazda o açıdan rahatlıyorum galiba bilmiyorum 😒
sadekahve_bitter Deletedmom_68 aynen öyle hiç yoktan iyidir gelirkende ufak tefek yeşillik aldım 1 hafta full salata 🥗
Yagmurtanesi Deletedmom_68 Evet belkide alışkanlıktan elim gitmesede bugün yine aldim vallaha şuan kilo da oldugum yerde duruyorum ama bundan sonraki zamanlarda obezlige ilerleyecem galiba 😒
Elisa_dmr Deletedmom_68 hayır kuzum pazartesi bişey yemiyorum ki hatta fazla abur cubur yiyorum tatlı ekmek hepsini yiyorum doya doya sadece 5 ten sonra bişeg yemiyorum zaten diğer güne yediklerimi fazla fazla eritmiş oluyorum 💕
Dertliana Minnakkk Yinede kortizona göre bence fazlalığınız pek yok, 2 ay dikkat ederek çok rahat verirsiniz ☺️
Deletedmom_68 Yagmurtanesi yok be deme öyle, bize emanet bir beden var ona bunu yapmaya hakkımız yok🫶🏻
Deletedmom_68 sadekahve_bitter tartıldım kuzum 71.7 geldim şimdiye kadar verdiğim 7.8 kg nin 7.78 i yağdan gitti😄 metabolizma yaşım 30 çıktı yağ miktarım da %34.5 a düştü
Deletedmom_68 sadekahve_bitter Listemi değiştirmedi sadece 1 sabah daha yulaflı kahvaltı yapacağım sabahları da yumurtamı yağsız ya da çok az yağda omlet yapabileceğim
sadekahve_bitter Deletedmom_68 süper değişiklik senin içinde iyi olur Bnde şimdi kahvaltıya oturdum 🥹
Deletedmom_68 sadekahve_bitter ya çok şükür ki🥳nasıl mutluyum anlatamamm bu ay 6-7 kg hedef koydu bakalım bu ay kaç gidecek😁
sadekahve_bitter Deletedmom_68 veremediğin hafta da üzülme çok güzel gidiyorsun 🤩 Yağdan vermek en güzeli