Deletedmom_68 Deletedmom_68 Güncel Kilo:71.5 🤩🥳🥳🥳🎉🎊🎊🎁🍾🍾 Bir ayda: -8 kg. Geriye kaldı 11,5 kg Ben 2 de fazla vermek istiyorum 13,5 kg verilmek için bekliyor, az kald🐰🐰
sadekahve_bitter Deletedmom_68 gittin mi bugün tartılmaya Bnde paketimi aldım normalde 15 de bir ödeme yapıyordum. Bu sefer 3 muayene 3 kontrol paketi yaptım ki düzenli vereyim inşallah artık ilk hedefim 85 görmek istiyorum sonra 80 inşallah ve aşağısı
Themhrmom Deletedmom_68 tamam bende katılıyorum o halde. Aslında yorumlar cok fazla diye takip edilmesi zor diye yazmamıştım ama bende artık siziznleyim🥰
Themhrmom Deletedmom_68 yaşım 25 83 ile başlamıstım diyete şuan 68 im. Düşüp kalkmalarla ilerliyorum galiba 3. Ayda başlamıstım diyete zamana yaydım biraz. Hedefim 55. 2 ögün besleniyorum hergün farklı bi spor yapıyorum bigün dans kardio bigün basen karın bigün full body şeklinde. Güne limonlu su ile başladım birazdan kahvaltımı atarım❣️❣️❣️
ananasss Ben geçen hafta Derya binici ile başladım gerçekten doyarak zayıflıyorsun memnunum tavsiye ederim
Themhrmom Deletedmom_68 emziriyorum kızım 14 bucuk aylık aslında bu serüvene kızım 2 aylıkken başlamıstım pes ettim geri aldım vs 😅 bana az geliyo cünkü daha vermem gereken 13 kilo var. Hedefim 55 insAllah. Belki de cok zamana yaydıgım icin az geliyodur aşırı disiplinli olamadım. Suanda bile hafta sonları off yapıyorum yavas olsunda olsun kafasındayım 😅
Themhrmom Deletedmom_68 ama en büyük yararını gördüğüm sey aksam en gec 6 da yeme içme faslı bitiyo yataga ac giriyorum
ananasss Deletedmom_68 vücut alışıyor eşim akşamları cips kola yiyor karşımda diyor git yat oruçlusun gibi hissediyorum 😂
Elisa_dmr Deletedmom_68 saat akşam 5 e kadar her şeyi yiyorum ekmek tatlı çikolata ne istersen beşten sonra akşam yemeği bile yemiyorum her güne kilo vermiş olarak kalkıyorum 🫠
Deletedmom_68 Themhrmom Olsun iyi yapmışsın ilk başladığın zamanlar zaten yoğun emzirdiğin zamanlarmış ben cesaret edememiştim o kadar küçükken😄 doğuma 105 ile gittim ben bi de biliyor musun🤣
Elisa_dmr Deletedmom_68 68 olmuşum canım sabah tartıldım 76 dan geldim diyette yaptım daha önce geri aldım ama bu yöntemle güzel ilerliyorum
Themhrmom Deletedmom_68 şuan kac kilosun dogumdan sonra verdinmi istemeden. Ben 80 ile 75de kalmıstım. Sonra diyetle 73 oldum sonra yap boz derken bi ara bi saldım 83 oldum🤣🤣🤣 yani doguma az kiloyla gitmekte marifet degil🤣🤣🤣🤣
Deletedmom_68 Themhrmom ya ben işte diyete başlayana kadar diyetsiz 105ten 79,5 a düştüm. 75e düşmüştüm aslında ama almışım işte insan durduk yere yiyo😆
aliarasguler prensannesi23 bende 2 haftadır kendi çağımda yapıyorum 5 kg verdim siz nasıl yapıyorsunuz sporda var mı
kinderpingui Deletedmom_68 merhaba hemen hemen endekslerimiz aynı listeni benimle paylaşırmışsın😁 bende iki gündür diyet yapıyorum kendimce ama başaramıyorum sanırım😒
Deletedmom_68 kinderpingui Dur 2 gün olmuş hiç umutsuzluğa düşme baştan🫶🏻 Bu ilk diyet listem postu ilk açtığım zaman verilen, 3 hafta uyguladım
Deletedmom_68 sadekahve_bitter görceksin merak etme, yeter ki düzen🫶🏻 perşembeden perşembeye, yarın 10:30 da randevum bakalım diyetisyen tartısında durum ne çok merak ediyorum😂🎊