Deletedmom_68 post sürekli karşıma çıkıyordu girip okuyabildiğim kadar okuyordum sonuna geldim şükür ☺️ harika kilo verdiniz maşallah ☺️ bende yarın diyetisyene başlıyorum. Kilom çok fazla, aylar sonra ilk kez geçen gün evde tartıldım 110 kiloyum. Kendimi bildim bileli zaten hep kiloluyum ama hiç diyet ve diyetisyen geçmişim yok. 28 yaşımdayım. Oğlum 21 aylık oldu, 1 hafta olacak emzirmeyi kestik, 21 ay emzirdim kilo veremedim daha çok aldım çünkü hiç dikkat etmedim, emzirme bittiği için daha çok kilo alacağım korkusu ile kendimi bir gaza getirdim ve başlıyorum kısmetse 🤩 ilk hedefim 2024 yılına hiç olmadığım bir kiloda girmek, yeni bir ben olarak, ikinci hedefim önümüzdeki yazı hiç korkmadan ne giyicem diye düşünmeden geçirmek, çünkü bu kilolardayken ne bir tatile heves ediyorum yazın ne de düğünlere konserlere vs istediğimi giyip gidebiliyorum. Hep bunları hayal ediyorum kendimi gaza getiriyorum. Instagram geçmişim, kıyafet butikleri ile dolu ama hep bakıp bakıp iç geçirdiğim kıyafetler… şimdi onlara bakıp ayy bak bu elbiseyi kesin alırım kilo verince diye kendimi gaza getiriyorum. Böyle yaz başına kadar kiloları verip aylardır görmediğim insanlarla karşılaşınca onları şok etmek istiyorum. Tabi ki en önemlisi kendi sağlığım için kilo vermeyi istiyorum. Vücudumda olan herseyi artık kiloma bağlamaya başladım ve aşırı canım sıkıldı ilk defa kilomdan. Yemek yemeyi o kadar seviyorum ki yok ya diyet falan yapamam diyordum hep ama yapicam inşallah kararlıyım 🤩 bende buraya öğünlerimi ve verdiğim kiloları yazarım inşallah, sorunsuz bir diyet serüveni olsun inşallah önce kendim için sonra hepimiz için 🥳