Annesizanne Deletedmom_68 pazartrsi günü canım bugün tartıldım pazartesi günleri tartı günüm sizin ne zaman tartı gününüz
Deletedmom_68 busragil evet çok şükür hedeflediğim gitti ama şu an bi duraklama yaşıyorum perşembe detox suyu yazacağını söylemişti bakalım o zaman ne olacak🥹kilo verdikçe güncelliyorum kilomu
Cady Kızlar 8 gün önce diyete başladım. Bebeğim 3 aylık emziriyorum. Emzirdigim için çok kisamiyorum ekmek hamurisi abur cubur yemiyorum. Akşam 8.den sonra bişey yemiyorum. Diyetisyene gitmiyorum. Başlangıç kilom 79.2 di. Bugün tartıldım 77.3 😊😊😊 sporda yapamıyorum kızım durmadigi için. Yani karbonhidrattan uzak durarak başarabilir siniz sizde. Birbirimizi motive edelim.. ben 70 kilo ile hamile kalmıştım. İlk hedefim 70 olmak. Daha sonra 67 olmak istiyorum. Boyum da 1.70 cm
Deletedmom_68 Cady Şu yaptıklarınla bile öyle hızlı gidecek ki inanmayacaksın ben 30 kg yi bu şekilde verdim doğum sonrası ama sonra almaya başlayınca diyetisyene başladım. 🌸
Cady Deletedmom_68 inşallah çabucak gider. Dolaptaki hiçbir kıyafetinin olmayisi beni üzüyor. Suan kilo verdiğim için sabredicem alışveriş yapmycam
Deletedmom_68 Annesizanne Tartıldıkça güncellemeye gel kuzum, motivasyonun kırıldığında da burdayım hep🫶🏻
Deletedmom_68 Cady eminim zamanla olacaktır hepsi, 2,5 senedir ayağıma girmeyen ayakkabı olmaya başladı😌emzirmenin özellikle ilk dönemleri yemeyi abartmayınca çok güzel gidiyor kilo güncellemesine bekliyorum muhakkak olur mu bu bile disipline ediyor insanı💜
Eslemdemr0308 Deletedmom_68 canım kullandığım bi kahve var onunla birlikte diyet yapıyorum kahve tokluk hissi veriyor ve ağız kuruluğu yapıyor çok su içmemi sağlıyor bi kaç arkadaşla kullanmaya başladık benden önce başlayan bi arkadaşım 1 ayda 9 kilo verdi
Deletedmom_68 Cady bekliyorum kuzum değişik tariflerin öğünlerin olursa da at beklerim insan bişey bulmakta zorlanıyo diyetteysen fikir olur💜
Eslemdemr0308 Deletedmom_68 hiç bir yan etki görmedik sadece ağız kuruluğu yapıyor oda çok su içmen için benim kabizlik problemim vardı kahve içtikten sonra tuvalete sık çıkmaya başladım ve suan o giden 5 kilo ödem
Deletedmom_68 busragil sen neler yapıyorsun yiyorsun spor yapıyor musun kuzum boyun kilon kaç kaç hedefliyorsun😂