designofflove Gulsbaby sezaryen olursan kesinlikle lazım ama onun dışında gerçekten yardımcı karın üstü egzersizleri yaptırırsın bebeğine ve oturturken desteklersin ilerleyen dönemde
leyla23 Gulsbaby ben emzirirkende hep kullandım mama içirirkende onu kullanıyorum, çok gereksiz bulup almamıştım, hediye gelmişti. iyikide gelmiş
_LORY_ Gulsbaby gereksiz gercekten. Yumusak bi yastik da iş goruyor. Ben qldim ama oylece duruyor valla. Hic kullanmadim
Ecenin_annesiii Ben aldım ilk sıralarda kullanıyordum iyi oluyordu kolum yorulmuyordu sonra emzirmede pratikleşince yastığa gerek kalamdan emziriyorum tabi benim bebiste yastık koyana kadar beklemiyo bağırdığı için direk emziriyorum ama iyi ya emzirme haricinde ben bebeğime egzersiz yaptırıyorum onunla
Visnelidondurma Gulsbaby normal yastık kullandım bir sure büyüdükçe zaten kucağımda emzirebilir hale geldim. Evimde vardi hamile yastığı ayni zamanda emzirme yastığı olarak da kullanılıyordu elime hangisi geçerse onu kullanıyordum çok da gerekli değil bence normal yastık da ayni görevi görüyor
Dlaydners Sezeryan olursan bence olmazsa olmaz parçalardan… bende başta gereksiz bulmuştummm . Eve geldiğimde kullandım ve aşırı rahatlamıştım kollarında tutmaktan yoruluyosun bi süre sonra bence c şeklinde olması da avantaj karnjna denk gelmiyor 🥰 sonrasına karın üstü egzersizleri yaptırdım yeri geldi onun üstüne yatırdım şimdi de 6 aylık arkasına destek olarak koyuyorum 3ü 1 arada gibi bence :)
gokcetuba06 Gulsbaby sadece emzirme tastığı olarak düşünme bebeğe aktivite yaptırırken kullanabilirsin ben çoğu zaman kendi yatağımda uyutuyrdum ceyanına koyuyordum bazen içine düşmemesi için ayrıca o olunca çok yorulmuyrsn emzirirken
Nilkusumm Gulsbaby çok çok çok gerekli benim kılıçlarım tutuldu omzum mahvoldum sayesinde rahatladım nefes aldım
Asumanttt Bebeğim doğmadan gereksiz görüp almadığım bir parçaydı. Doğumdan 3-5 gün sonra dayanamayıp aldım 2 hafta boyunca aktif kullandım. Ama sonra emzirmeye alışıp kullanmıyorsun attım bi kenara yine gereksiz gereksiz bekliyor 😂
ikibebebiranne_ Oturur pozisyonda bı bacağımı karnıma dogru çekiyorum kafası hangi mememdeyse sağ mememdeyse sağ bacağımi sol mememdeyse sol bacağını kaldiriyorum hiç yorulmuyor kollarım benim arkadaşım getirmiş hediye olarak fakat benim ona hiç ihtiyacım olmadı
Balbebekim Gulsbaby bende böyle bir post açmıştım ve herkes gerekli demişti gerçekten de gerekliymiş 2,5 aylığız hep onunla birlikte emziriyorum dışarıda da onu götüremediğim zaman çok zorlanıyorum belim ağrıyor ama yastık iyi ki almışım demişler ya normal yastıkla da oluyor diye şu an emziriyorum ve iki elimi de kullanıyorum normal yastıkla düşer korkusuysa bunu yapamam ama bunda yapabiliyorum sırt ağrısına bire bir
MommysMini Gulsbaby ben aldım sonra gerek duymadım bebeğimi normal tutup emziriyodum şimdi bebeğim destekli oturuyor emzirme yastığına ortasına oturtuyorum o işe yaradı bari 😂
kuzeyyildizi_ Gulsbaby bnce gerksiz hiç almadım bebeğim 20 aylık halaa emziriyorum norml yastık koy dizinin altına oda kolaylık sağlıyor gerksiz masraf bnce
Deletedmom_112 Gulsbaby bence gerekli hele birde sezaryen olduysan kesinlikle hayat kurtarıcı nitelikte.
Minel-inannesi Gulsbaby benim bebe yemek saatleri acikirdi, yatirirdim ustune bi tarafta o bi tarafta ben karnimizi doyururduk😊 karin ustu aktivitelerde kullaniyoduk. Simdilerde kendi sürüklüyo, oturuyo ortaya, yaslanip keyif yapiyo🤣
Lalinn Gulsbaby ben de başlarda kullandım çok iyi oluyor bebek de yatağında gibi oluyor rahat rahat emiyor sonra sonra büyüdükçe kullanılmıyor ama sonuçta herşey sonsuza kadar kullanılmaz böyle düşünecek olursak ne biberon alalım ne emzik misal:)