Madamehappyyyyy Fitolmaya ilk ay cok onemli kacamak yapmazsan iyi bir diyet île 4-5 verirsin belki daha fazla :) 2 ay da 9 kilo vermistim diyet spor sart.
Fitolmaya Madamehappyyyyy şuan emzirdiğim halde sıkı yapıyorum sıfır kaçamak ve leslie umarım daha fazlasını veririm ☺️😍
Elif2409 Fitolmaya Leslie çok güzel ter attırıyor 👍 büyük faydası olur . Ama istikrarlı bir şekilde yaparsanız. Mesela ben 45 dklik yapıyordum şıp şıp akıyordu kafamdan🙂
Fitolmaya Elif2409 hergün yapıyorum 30-35 dk . Her yerden akıyor ter her yerdeennn 😂😂😂 banyodan çıkmış gibi 😂
Elif2409 Fitolmaya aynen öyle gidersen kendini bırakmadan en az 7-8 kg verirsin . Ben diyetle arada kaçırarak sporsuz 5 kg vermiştim . Spor fln yapiyorsun istikrarlı olursan çok güzel gider .
kelebek_17 Fitolmaya ben 10 gün, günde 40-50 dakika kondisyon bisikletine binmiştim inanılmaz farketmiştim görüntüde. sonra hamile olduğumu öğrenip bırakmıştım. şimdi tekrar başlamayı planlıyorum.
Themhrmom Fitolmaya hamur işi şeker kesinlikle kesin günde 2 ögün yapın hareket ve erken akşam yemegi ile 6 kilo verirsiniz insAllah. Troid vs yok ise