Cady Bebeğim 2 ay 3 günlük. İlk zamanlar eşim evdeyken yapıyordum. Son 1 haftadır bebeğim uyuyunca banyonun kapısını açık birakarak düşümü aliyorum. Tabi çok oyalanmamaya çalışıyorum uyanır diye
almilabuss 1Annevekizi banyo sandalyesi var ona koyuyorum kızımı beziyle ilk ben giriyorum duşa benim duş almam bitince kızımı alıyorum kucağıma ayağımın altına bir tabure alıyorum kucağıma oturtup yıkıyorum. Sonra havluya sarılıp çıkıyoruzz
starwomen 1Annevekizi Kızım banyo yapmayı çok seviyor. Kendini yıkmaya çalışıyor, beni yıkmaya çalışıyor çok güzel, çok da rahat oluyor benim için.
Ebus2045 1Annevekizi ben 6 aydan sonra mama sandalyesine koyup banyoya götürürdüm onune oyuncAk koyardm kendimde banyo yapardım. Fikir olsun.
1Annevekizi Kuzeymomss aynen canm kendimiz bebekle evde tek nasıl banyo yapabiliriz diye🙂. Sanırım yavaş yavaş bende öyle yapicam
uykusuzanne__ 1Annevekizi hemen yıkanıp çıkıyorum önceden zor oluyordu da oğlum büyüdükçe kolay olmaya başladı
Ktiryaki 1Annevekizi ben uyanırsa diye cesaret edemiyorum uyanıkken de yapmıyorum çünkü hareketli bı bebek mama sandalyesinde falan durmuyor diğer türlü de zaten onu birakip banyo yapmak içime sinmiyor anet sonuçta babası gelince yapıyorum ☺️
papatyam-34 1Annevekizi banyoya mama sandalyesini getirip oturtuyorum şarkı söyleyerek oyalıyorum o arada hemen yıkanıp çıkıyorum 😂
1Annevekizi Ysgl26 sanırım ben yanlış sordum ondan galiba 🙈 .Ben uyuyunca uyanır diye cesaret edemiyorum ya 🥲
Sevgiguveen 1Annevekizi hep tek başıma yıkadım tekken banyo yaptım 3 an üç yaşında ben sana boya vereyim ben duşa gırcem bişi olursa seslen dıyorum :) bebekkende şarkı acar duşa girerdim yerde bırakırdım emekler karıştırırdı evi tehlikeli birşeyim yoktu oyalanırdı tek başına kızım dahalada oyalanır maşallah .
Ilay1710 Kızımk banyo oturağında yıkıyorum kendim de kızım uyuyunca yıkanıyorum. Kamerayı açıp tableti yanıma alıyorum ordan bakıyorum.
eylulyagizmoms_ 1Annevekizi ben doğduklarından beri 2 bebeğimi de kendim yıkıyorum. Önce kızımı yıkıyorum çıkarıyorum oğlumu banyoda pusete koyuyorum. Sonra kızımı giydirip oğlumu yıkıyorum. Daha sonra oğlumu tekrar pusete koyuyorum kızım geziniyor öyle ortalıkta o sırada kendim yıkanıyorum 😂