yuhumgeliy Prensesannesii44 ömür boyu orada artık değdi mi yani. Çocukları büyük müydü bari belki ailesi bakıyordur kim bakacak ki
yuhumgeliy Prensesannesii44 kıyamam ya daha psikolojiyi kolay kolay toparlayamaz ki çpk üzüldüm bir de hamileymiş
Prensesannesii44 yuhumgeliy düşük yapti diğer evladını toprağa verdi Allah kimseye yaşatmasın düşüncesi bile deli ediyor insanı
Krkynaleyna elagozlu35 Benim kayınbiraderim de küçükken çamaşır suyu içmiş ya olacağı varsa oluyor ama tabi önlem almak lazım Allah korusun
fa_sena_y ilk defa duydum böyle bir şey. iyi ki yazmışsınız. içindeki sıvı nedir ki öldürecek kadar tehlikeli?
KucukAnne344 Prensesannesii44 tövbe estagfurullah cikamasin icerden 😳 insan nasil bu kadar kotu olabilir ki nasil ama insan degilmis iste
incikko AseLBebek26 Ben tiktoka bakıyordum orada karşıma çıktı annesi evladının fotoğraflarını paylaşıp açıklama olarak yazmıştı zaten gördüğüm de yutkunamadım
Deletedmom_112 Prensesannesii44 tüylerim diken diken oldu, okurken o annenin acısını düşününce içim yandı, bu nasıl bir hasetlik. Rabbim hepimizin evlatlarını böyle pislik zihniyetli insanlardan korusun
elagozlu35 Prensesannesii44 offf bu nedir yaaa nasıl kıyar şerefsiz yaaa Allah belasını versin böyle canilerin çok üzüldüm
AngelMotherr Prensesannesii44 ölmesi için yaptım Kanım dondu ! Küfür etmicem o aşiretlerden biri onu orda oldurseymiş keşke ahhhhhhhhhhhhhh
Bbcrrr Yorumları ağzım Açık okudum Allahım o Anneye Allahım sabır versin çok zor ya Rabbim iki evlat birden gitti, Allah aşkına onun resmî falan varsa atabilir misiniz nasıl bir şey o 😞😞😞😞