elagozlu35 Anneler bugün çok üzücü bi olay okudum şu süs kandil mumluklara çok dikkat edin çocuklar için çok tehlikeli lütfen evinizde yüksek yere koyun yada bulundurması yazık bi bebek içmiş 10 gün yogun bakım sonrası melek olmuş çok canım sıkıldı lütfen dikkat edelim Rabbim annesine sabırlar versin ya herkes dikkat etsin Rabbim yavrularımızı korusun inşallah 😭😭
Prensesannesii44 elagozlu35 arkadaşlarimin , 14 aylık oğlu da 2 ay önce o yüzden vefat etti çok tehlikeli
66arasim elagozlu35 Nasıl bişey ki ilk defa duydum görmedim hiç veya görmüşümdür bilmiyordum bende mevlutte dagitmisim ondan mı acaba🙄
incikko Onu ben de gördüm bugün için yandı resmen aklımdan çıkmıyor rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin😞
elagozlu35 incikko aminn aminn çok üzücü ya bende dikkat edelim Anneler olarak paylaşmak istedim Rabbim ailesine sabır versin
Prensesannesii44 elagozlu35 evet gorumcesininln kinasinda Allah’ın belasi eltisi açıp al meyve suyu iç diye vermiş kıskanç pislik sonradan kamera kaydında ortaya çıktı cezaevinde şimdi geberir inşallah orda
incikko AseLBebek26 Ben tiktoka bakıyordum orada karşıma çıktı annesi evladının fotoğraflarını paylaşıp açıklama olarak yazmıştı zaten gördüğüm de yutkunamadım
AlfaAnne Kandil mumluk ilk kez duydum. Gerçekten süsü, biblosu, osu busu bebekli bir ev için inanılmaz tehlike. Allah sabırlar versin 😔
Cookie Prensesannesii44 Ay inanmıyorum bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir. İyi mi şimdi görümceniz ?
elagozlu35 Prensesannesii44 offf bu nedir yaaa nasıl kıyar şerefsiz yaaa Allah belasını versin böyle canilerin çok üzüldüm
Prensesannesii44 Cookie benim görümcem değil. yakın arkadaşımin oğlu gorumcesinin kinasinda fenalaşip 2 gün sonra vefat ediyor hediyelik kandildeki sıvıyi içmiş diye çıkıyor. Daha sonra kinadaki Kameraman birinin şişeyi açıp kapı kenarında bebeğin eline verip içene kadar başında beklediğini al meyve suyu bu iç dediğini farkedip aileye durumu bildiriyor . O da arkadaşimin eltisi çıktı şuan cezaevinde . Arkadaşimin eşi aşiret mensubu kayınvalide kayınbaba hepsi erkek diye ölen bebeğe çok düşkün eltide kiskanx sorunlu biri kendisinin 3 kızı var diye ölmesi için yaptım demiş ifadede
yuhumgeliy Prensesannesii44 inanmıyorum ya gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum. İnsanı insana kırdırıyorlar bu şekilde. Allahtan kamera kaydı varmış. Cani pislik şimdi cezaevinde çeksin cezasını minicik çocuk ya. Kaç yıl yatacakmış bir de eltisinin eşi bu durumu öğrenince ne yapmış bilginiz var mı.
Merveoykualp Prensesannesii44 ay inanamıyorum dehşet derecede korkunç ya ağzım açık okudum yazık masum melekten ne istemiş pislik allahın belası boyle kıskançlıkmı olur ya küçücük cana kıycak kadar bi insan müsfettesi diyim gözü döner hiç çıkamaz insallah ordan cani pislik 😡
yuhumgeliy Prensesannesii44 ömür boyu orada artık değdi mi yani. Çocukları büyük müydü bari belki ailesi bakıyordur kim bakacak ki
Prensesannesii44 Merveoykualp Rabbim onu daha beter etsin arkadaşım mahvoldu hem evladını kaybetti hemde hamileydi düşük yaptı iki yavrusunu kaybetti eşini bırakıp aile evine döndü
yuhumgeliy Prensesannesii44 kıyamam ya daha psikolojiyi kolay kolay toparlayamaz ki çpk üzüldüm bir de hamileymiş
Merveoykualp Prensesannesii44 rabbim arkadasiniza peygamber sabrı versin çok zor ya okurken kanım dondu çok acı bi durum resmen 2 cana mâl olmuş adi pislik böyleleri dünya üzerinden yok olmalı allah o eltisini kahretsin