asli_oztrk ceriio En büyük destekçim eşim olduğu için bugünde nöbetçi biraz boşluğa düştüm… Tamda dün gece rüyasında deprem oluyor etkisinde beni korumaya çalışıyordu üstüme kapanıyordu aslı zarar görecek çok fazla sallanıyor diye konuşuyordu daha sonra uyandırdım deprem olmadi rüya gördün vs diye anlattım.😑
ceriio asli_oztrk benim de eşim nöbette bu akşam aynı kaderi paylaşıyoruz 🥲 yaaa rüyasını görmüş resmen
Beraninannesii asli_oztrk Ben ilk gectigimiz düzce depreminde denk geldim gece birden çalmaya başladı ardından deprem başlayınca çok korkmuştum baya ürkütücü
asli_oztrk Beraninannesii eveet bizde ona ankara ’da yakalandık saat 4 sıralarıydı ALLAH ım korusun cümlemizi
asli_oztrk Prensesannesii44 biz şuan malatya nın köyünde oturuyoruz merkeze çok yakın bir köy ev bulamadığımız için kayınvalidemgillle yaşıyoruz
Yaren-156 Ben 8,5 aylık hamileyken Maraş’ta evimde yakalandım depreme Allah yaşatmasın bi daha ,güvendiğiniz evlerde oturun tek tavsiyem Maraş’ta oturuyorum sürekli sallanıuorum psikolojik
Prensesannesii44 asli_oztrk evet ev bulmak zor baya eski binalara bile 10 binden aşağı kira istemiyorlar