Memolininannesi maysa-19 atıyorum https://www.suwen.com.tr/p/rosa-minimizer-toparlayici-sutyen-siyah-sw8335012-672
Memolininannesi Gizemiraa evet bende çok memnun kaldım parasını kesinlikle hak ediyor gögüslerim büyük bedenim küçükdü zor anlıyordum suwenle hayat buldum burdan sormuştum bi kaç kişi önermişti onlar sayesinde tanıştım
Gizemiraa Memolininannesi Bende tamamen tesadüfen internette görmüştüm. Gerçekten hayatımı kurtardı. Yinede büyük göğüs sevmiyorum 😅
Memolininannesi Gizemiraa bende sevmiyorum emzirirken fln taktınız mı siz ben sıkı sütyen sütü geri kaçırır diye duydum hamileyim takmaya çekiniyorum açıkcası
Serpil51 Gizemiraa beauty form nude colors .. şimdi beauty form var ama benziyor tam aynısı değil onu aldım istediğim gibi oturmadı sarmadı suwen bakayım hangi modeli daha iyidir
Gizemiraa Memolininannesi Emzirmedim. Yani daha doğrusu emziremedim, sütüm olmadı. Hamileykende taktım. Sütümün olmama sebebi sütyen değil tabii. Sütüm çok azdı, çoğalmadı kesildi.
Gizemiraa Memolininannesi Bundan daha sıkı, dahada dik tutuyor hatta. Bende dantelli sevmem normalde :)
Tprknazli Serpil51 Serpil51 o sezonluk bi modeldi çünkü beauty form nos grubuna ait bi ürün klasik renkler hep mevcut farkı yok onlardan alabilirsin