Serpil51 Tesadüfen dolaptan penti sütyen almıştım etiketli ve yıllar sonra bana olan bir sütyen bulmuştum şimdi yine alayım dedim penti sitesine baktım artık o modelden satılmıyor şansıma şimdi ne alcam bilmiyorum
Gizemiraa Serpil51 Penti’nin hangi modeliydi? Penti büyük göğüsler için olan sütyenden çok daha iyisi Suwen’de var. Kesinlikle harika. Bakmanızı öneririm.
balliikedii Serpil51 eski penti çalışanı olarak size toparlayıcı olarak lotus modelini öneririm hem çok güzel toparlıyor hemde aşırı rahat bir sütyendir. Şuan fiyatları ne bilmiyorum ama gidip deneyin bence 🙏🏼
Memolininannesi Serpil51 ben suwenden 2 beden küçültücü toparlayıcı aldım. Bedenimi bilmiyormuşum resmen penye sütyenlerden alıyodum 95 fln takıyodum meğer 85D oluyomuş bana bir mükemmel oldu sarkık büyük gögüslerim harika duruyor sütyenle bakın derim
Serpil51 Gizemiraa beauty form nude colors .. şimdi beauty form var ama benziyor tam aynısı değil onu aldım istediğim gibi oturmadı sarmadı suwen bakayım hangi modeli daha iyidir
Gizemiraa Memolininannesi Bende yaşadım bunu. Penti kullanıyordum ama yok yani yine olmuyordu. 95D’ydi Penti bedenim. Her gittiğimde ölçtürüp alıyordum. Suwen’den aldım 85D. Çok memnunum gerçekten.
Memolininannesi Gizemiraa evet bende çok memnun kaldım parasını kesinlikle hak ediyor gögüslerim büyük bedenim küçükdü zor anlıyordum suwenle hayat buldum burdan sormuştum bi kaç kişi önermişti onlar sayesinde tanıştım
Memolininannesi maysa-19 atıyorum https://www.suwen.com.tr/p/rosa-minimizer-toparlayici-sutyen-siyah-sw8335012-672
Gizemiraa Memolininannesi Bende tamamen tesadüfen internette görmüştüm. Gerçekten hayatımı kurtardı. Yinede büyük göğüs sevmiyorum 😅
Memolininannesi Gizemiraa bende sevmiyorum emzirirken fln taktınız mı siz ben sıkı sütyen sütü geri kaçırır diye duydum hamileyim takmaya çekiniyorum açıkcası
Gizemiraa Memolininannesi Emzirmedim. Yani daha doğrusu emziremedim, sütüm olmadı. Hamileykende taktım. Sütümün olmama sebebi sütyen değil tabii. Sütüm çok azdı, çoğalmadı kesildi.
Gizemiraa Memolininannesi Bundan daha sıkı, dahada dik tutuyor hatta. Bende dantelli sevmem normalde :)