Aybuke54 Kizlar bebegim emiyor sürekli doymuyor ağlıyor mama veriyorum yemiyor her mamayi denedik ama ben yemedi 80 günlük daha ne yapicam bı fikir olan varmi tecrübeli anneler danone veya yoğurt versemmi acaba yaşayan varmi durumu
Kuzeymomss Aybuke54 2.5 3 aylık bebeğe danone ve yoğurt mu? Mama değişik geldiği için almak istemeyebilir, yine de deneyin. Çok küçük daha danone ve yoğurt verilmez
nazlii1_ Aybuke54 saka yapıyosunuz herhalde danonenin nasıl bı besleyici etkisi olur ? Mama kaç ml veriyosunuz onu arttırın doktrounuzla konuşun
Yasemin38 Aybuke54 canım ek hiç birşey verilmez şuan bebeğine. Sen öğün atlamadan beslenmene dikkat et bol bol su iç günlük 2.5-3 litre kadar ve sık emzir bebeğini. Emdikçe, sen beslenmene ve su içmene dikkat ettikçe sütün artar
Aybuke54 Kuzeymomss 10 gündür deniyorum ama hiç bir şekilde yemiyor mamayi sütüm yetmiyor kilo vermeye basladi 😢
Busra0606 Danone verilmez küçücük çocuğa şakamı çok zararlı ilk 6 ay anne sütü yada mama hangi mamayi kullanıyorsunuz
Aybuke54 mesepalamudu16 götürdük idare et melisin 3 ayi geçene kadar dedi ek gidaya 4 ncü ayda başlayabilirsiniz dedi yapilacak birsey yok çok küçük dedi doktor
Aybuke54 Yasemin38 ediyorum ama olmuyor surekli emdiği için sütüm yetmiyor iki göğsü boşaltan a kadar emiyor
Mmervist Aybuke54 sütünüzü sağıp ne kadar çıktığına bakın öyle verin. Kullandığınız mamayı da değiştirip deneyin. Sağdığınız süte mama karıştırıp verebilirsiniz