Yasemiiiiiiin7 gibicibicis görünüyor valla çok şaşkınım. Benim de menemen yaptığımda oluyor baya bir yanıyor ama kabağı hiç duymadım 😅
gibicibicis Yasemiiiiiiin7 bende şaşkınım ne mana yani kabağı tutup soymaya başladığım anda kurumaya başlıyor gerginliği hissediyorum 😅
gibicibicis lceLady hayır aksine yağlı ellerime de krem sürerim. Kabuğunu soydugum anda bu hale geliyor internette de bisey bulamadım cidden merak ediyorum
gibicibicis calikusuu benimde aklımdan bu geçti acaba kabaklar ilaçlı o mu etki ediyor diye böyleyse de hiç bilemicem 😅
Deletedmom_79 gibicibicis soyduktan sonra benimde elimin yanı çöl gibi kurur tuhaf bir görğntü olur geçiyor iki güne anca. Krem sürüyorum bolca
Tombikdonerartikcokpahali Kabak soyduktan sonra elinizi çok iyi yıkamanız lazım. Normal üstün körü yikamayala bile geçmez o kalır kurur ileride dökülür.
gibicibicis Tombikdonerartikcokpahali kaç kere yıkıyorum tahmin edemezsiniz yemek yaparken ellerim hep suda sabunda zaten, bütün sebepleri curutuyormus gibi oldum ama cidden muamma, dökülmesini beklemeden tirnakliyorum daha çabuk gidiyor 😅
calikusuu gibicibicis Bir de kabağı soyarken ele yeşil bir şey yapışıyor o mu dedim ama kabarma olup soyuluyosa alerjik bir sorun var demek ki.
Nilush gibicibicis bende de aynısı oluyor. Artık işim bitince bulaşık süngeriyle kazarak yıkıyorum elimi :)
Dygdlbr Bende kabağı kesiyorum damla damla oluyor kestiğim yer oraya eğer elim değerse kuruyo soyuluyo sadece o bölge buruşuyo bide 2 3 gün öyle oluyor
Miniminnak22 Benim de kararıyor ellerim kabak soyduktan sonra. Parmak uçlarım da çatlak gibi oluyor. İki güne falan ancak geçiyor.
WaldorfB Benimde olmuştu artık eldivensiz asla kabağa dokunmuyorum çok sinir bir his 😂 bulaşık süngeri ile deterjan dökerek yıkıyorum elimi 🤭