Melike-emirasaf Kızlar normalde sleepy kullanıyorum ama alışveriş yaptığım markette yoktu Molfix vardı bitek onu aldım nasıl memnun musunuz fiyatı sleepy ile aynı ama hiç kullanmadım
BalBadem3 Melike-emirasaf Ben sleepyden molfixe geçtim aşırı memnunum. Hatta şuan 20 aylık kızıma 17 aydır Molfix mavi paket kullanıyorum. Geçen Getirde yoktu sleepy söyledim tekrar mecburen, bitsin de tekrar kendi bezimize dönelim diye sürekli alt değiştiriyorum😂
HilalAtlas Melike-emirasaf bence sleepy den cok daha güzel ben molfix kullanıyodum koca paket sleepy geldi hediye bitsin diyr bekliyorum molfix alıcam tekrardan
Metemommy Melike-emirasaf Benim oğlum 2 ay 12 günlük doğduğundan beri molfix kullanıyorum bir ara pişik olmuştu bezden şüphelenip sleepy aldım sızdırdı. Sonra yine molfix’e geçtim pişiği geçti. Demekki bezle alakalı değilmiş o zamandan beride molfix kullanıyorum sızdırma pişik vs yapmadı
Fatihsnm Melike-emirasaf memnun kalırsınız ins pişik sorunu benim bilmeden yediklerimden yenidoğanken bir iki kez oldu ama sonra yaşamadık 😊
Zeyynep Melike-emirasaf bende sleppy kullanıyordum bio natural dediğiniz gibi kalmamıştı molfix almıştım şimdi molfixe devam daha çok beğendim
Perianasi Molfix fiyat olarakta performans olarakta çok iyi. Kızıma kısa bir dönem sleepy kullandım, pişmanlıktı. 8 9 aydır aralıksız molfix kullanıyoruZ. Ayrıca migrosta hep 2.%60 indirimli oluyor daha uyguna geliyor
Agg2408 Melike-emirasaf ben çok memnunum bende baştan sleepy kullanıyordum sonra molfix e geçtim Migros’ta genelde ikincisi %60 indirimli oluyor ordan alıyorum uyguna geliyo memnunum
Tomris-Hatun Melike-emirasaf 2.5 yasindalar 2.5 senedir molfix kullanirim ama cok pahalandi yaa goon a gecicem .yoksa bezin kalitesi guz3l
Ekvatoral Melike-emirasaf ben çok memnunum. Bir çok bez markası denedim hatta bunlardan biride sleppy. Molfix bize hem fiyat hem de performans açısından çok iyi geldi
Laydaren Melike-emirasaf ben memnunum, sadece molfix bana sleepyden daha kalın geliyor. Sleepyi sıcak havalarda daha çok seviyorum. İkisini de külot bez kullanıyorum bu arada. Ama cırtlı kullandığımda da bu şekilde yapıyordum 😊
1gulceninannesi Melike-emirasaf bende memnunum kalıbı sleepy e göre daha geniş taşırma olmuyor, pişik de yapmadı bizde.