B1elf Kumsal0606 patlamış Mısır’da hiç gelmemişti aklıma bu ay 5 ay cekicem ne yapsam diyodum mısır patlatıyim 🤭😃😃
lahmacunayran48 BirPrensAnnesi___ 6 aylıkken dişi çıktı benim kızım 5 aylık çok huysuz ağzına hersyı koyuyor salyası akıyo acaba dişmi cıkıyo🥹
saribez Miracmmm her ay küçük pasta alıp üstüne de rakam mum alıyoruz en temizi hem de bahanesiyle pasta yiyoruz öle hoşşşş 😅😅
zeynepdurunun_annesi Miracmmm ilk olarak evde olan malzemelerle yapıyordum bir ay havuç bir ay çilek gibi. Sonra bebekle uğraşırken zor oluyor dşye anı kartları aldım güzel giydirip çektim 🥰
ElisaMom__ 1.ay sarı cicekler 2.ay amigurumi oyuncaklar 3.ay 3 yazan balon 4.ay bebek bezleri yanına şampuan nemlendirici krem falan koyarak 5.ay kartondan ağaç yaptim mavi carsaftan gökyüzü üstüne pamuktan bulutlar, ağaca kuru yapraklar koydum kurdeleden salıncak gibi bisey yaptım merdane koydum salıncak yerine, salıncağa oturtup yapraklardan 5 yazdim 6.ay 6 aylık kınasındaki bindallisini giydirip kına mumları ile 6 yazdim 7.ay zeka kartları ile yaptim 8.ay makyaj malzemeleri ile yazdım havluya sardım kızımı başına da havlu sardım 9.ay ramazan bayramiydi carsaftan bayram şekeri yapıp üstüne yatırdım sekerlerden 9 yazdim 10.ay çilekli tulum giydirdim cilekten 10 yazdim 11.ay carsaftan ağaç gövdesi yaptim kiraz ağacından dallar kopardım yapraklı, kiraz koydum yapraklara, kızıma kirazlı elbise giydirdim, erik ve kirazdan 11 yazdim 12.ay doğum gününden bi fotoğraf 🥲 Merak ettiklerinizi atabilirim isteyene 😁
Perianasi Bez, kitap, deniZ kabuğu, çiçekler, oyuncak, meyveler, lolipop (kıyafetinde vardı) çiğdem -çekirdek (ayçiçekli elbisesi vardı ona uygun olsun diye, ayçiçeği bulamadık 😂 )
Gnsdrn Miracmmm picsart uygulaması ile. Biraz ugrastırıyor ama cunku herseyı Kendımız bulup yerlestriyorsunuz. Her ay bir kahraman yapıyorum 😅