Ben de dün aldım 360 dönmesi önemli bence bebek ön tarafa bakıp yolu izliyor, tam arkaya çeviriyorsun tamamen yatıp uyuyor, tam yana çeviriyorsun kapıdan almak için arkada yanında otururken de kendine doğru çeviriyorsun. Ben de be safe çok araştırdım, benimki de tam 4 aylık şu an 0-36kg olan bir model aldım Kraft aldım çünkü besafe de 9-18 kg arası. Sürekli oto koltuğu almak eskisini bir yere koyup bir de başka almak istemedim. Yüksek olacak diye kullanışsız da almak istemedim. Sonuçta her oto koltuğu bebeğin güvenliğini ve rahatlığını sağlamak için üretildiğinden eskiden besafe mi vardı diyerek aldım kendimce bir model. Tabi aldıpım da her ihtiyacıma cevap veriyor kademeli yatışı var, güneşlerde başında tentesi bile var. Kraft spin canopy360. FP ürünü al ve geç bence.
2 gündür kullanıyorum bebeğim çok sevdi çok rahat.
Bir de mama sandalyesi aldım onu da piere cardin aldı. Kademeli yatışı falan var diye biz yemek yerken bebeğim ana kucağında duruyordu yerde duruyordu. Gelsin de bir an önce birlikte yemek yiyelim diye sabırsızlanıyorum.🙏🏻🧿🥰