Sadeturkkahvesi Kızlar aşırı abur cubur yiyyorum karnım acıktığından yemekten ziyade direk abur cubura saldırıyorum kesmek için ne yapmam lazım yerine neler yiyebilirim 😅
Tatlimomy Sadeturkkahvesi Al benden de okdr 🤣🤣 Kola bağımlısıyım dün tesadufen önüme bir bayan çıktı kolayı su karışımla unutmuş Karadut özü nu bir bardaga 2 yemek kaşiğı kadar koyuyorsun ve sade sodayla karıştırıyorsun Hem daha sağlıklı oluyor hemde kola yerini tutmuş oluyor
tubasd Sadeturkkahvesi abur cuburu eve almamakla başlamanızı öneririm birde gerçekten bırakmayı istemek önemli kafada bitirince iş farklı oluyor kuru meyve türleri alın taze meyve alın zamanla o ihtiyacınızı karsilayacaktir
nazlii1_ Sadeturkkahvesi valla bizde bağımlıyız bu eşimle bdkdmdk eve almayarak başlayabilirsiniz mfkdkd
aylizinannesiii Sadeturkkahvesi akşama kadar abur cuburla dururum gofret kek poğaça ıvır zıvır nooddle 🩷🩷🥹😂😂
AngelMotherr Sadeturkkahvesi bende öyleydim ve eve almayı kestim ve protein ağırlıklı sebze falan düzgün besleme yaparak bıraktık çok şükür canımda istemiyor artık Düzen kurun kendinize besleme ile abur cuburdan fayda gelmez.
Sadeturkkahvesi Benisahtesevme2 spor yapıyorum ama bu kadar yemeyle hiçbi işe yaramıyo kilo almıyorum ama vermiyorumda😀
Benisahtesevme2 Sadeturkkahvesi zaten zayıfsın boy kilo kaç😂 bende çok yiyorum ama artık sağlıklı beslenmem gerek cevız avakoda peynir cesıtlerı kefırler 🫠🫠🫠🫠
Beyninizikullanmakucretsizdir Sadeturkkahvesi spor dedin de aklıma şey geldi. Annemin kuzeni spor salonuna gidiyordu. Eve geldiğinde çok acıkıyormuş. Kocasını arayıp döner falan al diyormuş. Gül gül öldük, madem dönerleri pideleri gömecen neden gidiyorsun 🤣🤣
2cocuk_1anne_ Sadeturkkahvesi Ayy valla bende öyle yaa Ağzım boş kalsın istemiyorum Dolabın bir gözü abur cubur dolu Şimdi bile yemiyim dedim yedim ve yatağa yattım 😒 sabah uyanınca da çok yiyorum Kuru yemiş felan alım aklınıza abur cubur gelince onlardan yersiniz Not= bende bu düşünceyle alıyorum aylardır ama işe yaramadı bende 😂