Arenim_ Birberenannesi bizim doktorumuz karpuz gaz yapar yeme ya da gündüz bir dilim ye dedi korkudan yiyemiyorum. Gaz yapıyor mu karpuz bilginiz var mı
Birberenannesi Arenim_ evet yapar ama sadece karpuz değil ki süt yapan herşey gaz yapıyor. Bulgur, soğan, boza, nohut hiçbirini yemememiz lazım o zaman ama süte çok faydalı. O yüzden 2 bardak kimyon çayı için hiçbişey olmuyor istediğiniz şeyi yiyebilirsiniz.
Arenim_ Birberenannesi evet içiyorum zaten o zaman deniyim ya böyle de onu yeme bunu yeme dediğin gibi oluyo teşekkürler😘
nrslkvnc nakdeniz92 aynı durumu yaşıyorum. Solgar vitamin de kullanıyorum doğumdan bu yana ama asla değişmedi akşamki süt azlığı. Ben uyumadığımız için bu durumun yaşandığını düşünüyorum. Doktorumda uyumam gerektiğini söylemişti 😢
nakdeniz92 nrslkvnc evet uyku etkiliyor bence de akşam uyuyorum kızımla beraber 9 10 gibi uyandığımda süt dolmuş oluyor goguslerimde
nakdeniz92 NeVoLif çok teşekkür ederim uzun uzun aciklamissin çok sağol Instagramdan takip ediyorum ama videolarını izlememiştim bakarım 😇 ben süt azaldı diye vazgeçmiyorum emziriyorum ama doymuyor süt gelmeyince de kıyameti kopariyor mecburen bir biberon veriyorum
Hmzygt nakdeniz92 azaldığını nasıl anlıyorsunuz bilemediğim için soruyorum Benim de ilk zamanlarda göğsümü şişiyordu bayağı Ağrı yapıyordu emzirince geçiyordu ama şu an yumuşacık memelerim eskisi gibi sert değil bu boş olduğu anlamına mı geliyor acaba sütüm mü yok Benim de
nakdeniz92 Hmzygt yumuşak göğüs süt olmadığı anlamına gelmiyormus ben bebeğim memede ağladığı doymadigi sürekli meme istediği için anlıyorum birde sıktığımda o kadar süt gelmiyor
Birberenannesi Nazugrak ben de kızıma ilaç kullandım yine de kimyon çayı içiyodum sende sorun yoksa içmene gerek yok tabi
Alerjikrinit nakdeniz92 yorgunluk olabilir akşam saatinde emzirdikten sonra sağım yapın düzenli hemen artar