Nehirimasli 2 aylik bebeğim antibiyotik ignemiz var maflor verdi doktor ishal için.sonra bunu versem kabız olurmu ?
papatya_1125 Nehirimasli antibiyotik kullandıktan sonra 2 ay kadar Probiyotik kullanmak gerekiyormuş antibiyotiğin etkilerini silmek için.😊
Semaaa39 Nehirimasli bizim sıkıntımız olmadığı halde doktorumuz vermişti maflor. Üstelik gaz ve kabızlığa iyi geliyor. Bşde üstüne yararlı. 3 aylıkken bırakabilirsiniz demişti ama biz 6 ay kullandık. Cok memnun kaldığım bi ürün
edafmo Azraada58 hayır öyle bişey yok. Nehirimasli ben 4aya yakın kullandım maflor plus probiyotik. Probiyotik demek bağırsak hareketlerini düzenleyici demek yani endişelenmeyin kabızlık falan yapmaz
1Eczacanne Azraada58 bunca sene boşuna okumuşuz desene üniversitelere mail atın sizin tecrübelerinizi baz alsınlar 😂
Semaaa39 Azraada58 başka birşeyden olmuştur. Zaten gaz ve kabızlık üzerine olan birşey neden kabız yapsınki
Azraada58 Semaaa39 doktor ishali kessin diye vermişti ishali kestikten snra verme dedi bende probiyotik diye verdim yaptı baska neyden yapcak tek mama iciyodu
Semaaa39 Fatmaervanur doğduktan sonra 5-6 damla şeklinde kullanmaya başladık. Çok memnunum yeni bıraktık diyebilirim. Gaz sorunumuz olmadığı halde yararlı probiyotik olduğu için kullandım
Fatmaervanur Semaaa39 Tşk ederim bende başlayayım o zaman doktorum vermişti zaten gaz sancılarımız başladi