Melike-1997 Merhaba 35+4 de doğum yaptım solunum sıkıntısı nedeniyle küvezde kalıyor bebeğim kucağıma bile alamadım hiç yasak diyorlar hafta 1 kez gösteriyolar acaba benim hastanemde mi böyle bu sorunu yaşayan var mı bebeğimi görmek istiyorum
Sevidmn Melike-1997 ozel hastanede hergun goruyorduk devlete nakil olunca 3 gunde bir ama zorla giriyordum ben emzirmeye falanda gidiyorduk zar zor cok sıkıntı heryerde torpil lazim
Prensesannesi32 Melike-1997 bende 35 hafta 6 gunlukken doğum yaptım bizde sadece kan şekeri düşüklüğü vardı solunum iyiydi bizde her gün görüyorduk belli saatleri vardı
Mira__ Melike-1997 bende 35 gün boyunca sadece camın arkasından gördüm hatta 2 haftaya yakın en köşeye atmışlardı ve tartışma noktasına gelmiştik başhemşireye kadar çıktık bebeğim camın önüne alınmıştı. Bir akşamda sağolsun ydb hemşire kucağına aldı camın kenarına getirmişti. İlk defa bebeğimi çok yakından gördüm. Hep resimlerde ya da tamkarşımızdaki küvözde oluyordu oradan ds pek gözükmüyordu. 38. Gün sonunda taburcu oldu. 31+5 haftalık doğdu.
Busrayvz Benim bebeğim 32.haftada doğdu. 36 gün küvözde kaldı. Pazar günleri hariç hergün görebiliyorduk. 2-3 dkkaydı süresi, temas yoktu. ‘hadi annesi’ duymak istediğim en son cümleydi 😪 sizin özel hastane mi devlet hastanesi mi?
panikmom Benimde öyleydi 21 gün kaldı kucağıma bile alamadım haftada 2 gün 1-2 dk gösteriyorlardı 😭 çok şükür geçti o günler tez vakitte sizde kavuşursunuz inşallah 🤲🏼
AryaAsya17 Prensesannesi32 merhaba bişey sorcam benim kızımda 34 haflik doğdu şuan genel durumu iyi cikartcaklardi ama dogduğu günden beri şekeri dusuyo beslenmesi 2 saatte bir ilaca başladılar bu durum geçer mi 22 gün olucak :((
yldrm Benim bebeğim de 30+5 de doğdu 50 gün küvezde kaldı haftada 1 gösteriyorlardı. Çok şükür hepsi geçti. Sonunda her şey güzel olcak güzel bebeğinizi kucağınıza aldığınızda hepsi bitiyor ❤️
theanalikko Melike-1997 ay öyle şey olur mu 7 sene yenidoğan yoğun bakımda çalıştım sabah akşam alıyorduk aileleri. Çıngar çıkarıp çocuğunuzun doktoruyla o olmazsa başhemşireyle görüşün lütfen
ArvenMom Melike-1997 bende 34 hafta uyumlu doğum yaptım ama küveze girmedi ordaki hemşire günde 2 defa görebiliceğimi kucağıma almama izin verebiliceklerini söylemişlerdi tabi böyle birşeye ihtiyaç olmadı inş en yakın zaman da çıkar
Ebus2045 Melike-1997 ben 36+1 de doğum yapmıştım oğlum 4 gün kalmıştı ama hergun hatta günde 3-4 kere girip gördük. İlk gün yanına gidip geldik kucağımıza alamadık 2. Gün emzirme alanına getirdiler 2 saat falan orda zaman geviriyorduk.
-merak- Melike-1997 benim bebeğim de 4 gün küvezde kaldı hergün gösterdiler. Dılunum cihazından ayrıldığında da emzirme için kucağıma verdiler üniversite hastanesinde doğum yaptım.
Prensesannesi32 AryaAsya17 gecer hiç uzulme bizde 15 gün yattık ilac tedavisi aldık düzene girdi kuvezde kalırken gidip ben emziriyordum 3 saate 1 beslenmesi oluyordu beni emiyordu arti sagdigim sutlerle de takviye yapiyorlardi seni cok ii anliyorum psikolojik olarak insan yipraniyor ama hepsi geciyor merak etme doktorum sağ olsun hastanede oda ayarlamisti evladimla bir hastaneden cikmistim sürekli gidip emzirince bana da çok iyi geliyordu rabbim hayırlısı ile sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
AryaAsya17 Prensesannesi32 amin ins hepimizin Allah yardımcımız olsun kullndiklari ilaç yurt dışı ilaç canı sağolsun kızımın fakat insan yinede uzuliyo bu sabah 44 Müş şekeri ins düzelir :(
Prensesannesi32 AryaAsya17 benim kizimda nasıl ilac kullandılar hiç bilmiyorum ama tedavisi tamamlanmadan asla kuvezden çıkarmıyorlar bizde 55 falandık ilk kuveze girdiğimizde sonra düzeldi düzene girince ilaçsız bir kaç gün denediler benim emzirmemle düşüp dusmedigine baktılar sonra da çıktık