Fsn_01 bizim sadece ıga düşüktü. Bu değerler çok önemli dedi memleketim de doktor. Bidaha düzelmez düşme olduysa dedi. Artık öyle kalır sürekli hastalanır dedi. Benim canımdan can gitti tabi. Sizin gibi kaç gün araştırdım. Burada yazdım eski postlara baktım. Nette kadınlar kulübüne baktım. Aydan aya ömür boyu ilaç alanları okudum. Daha da üzüldüm. Neyse ki Ankara hacaettepe de İmünoloji doktoru deniz hanıma gittim. Nasıl güzel ilgilendi. 4 yaşına kadar düzelme durumunun çok yüksek olduğunu bu yaşlarda düşük çıkmasının normal olduğunu söyledi. Ve bana özellikle bidaha sakın bu değerlere baktırma 4 yaşında bakalım anca kendini üzersin dedi. Ama ben pediatrye gitmiştim orada ki doktor kilosunu düşük bulduğu için bu testlere tekrar bakmış. Ozaman gördüm bende düzeldiğini. Nasıl sevindim. Darısı sizlere inşallah. İçinizi ferah tutun. Her doktor farklı birşey söylüyor. Sizde iyi bi doktor bulun ona gidin mutlaka. Çok geçmiş olsun. Bizim değerleri tam olarak hatırlamıyorum geçen sene yaptırmıştım ben bu testi. Unuttum haliyle. Ama düzeliyor Allah’ın izniyle :)