Melihaa Dün kabus gibi bi gece geçirdik çocuk kendindeen geçti resmen gazdan asla çıkmayan bu gaz ikimizide güçsüz bıraktı yazık yavrum yorgunluktan uyudu artık ne emdi doğru dürüst nede rahatı vardı kimyon çayını duydum bebeğine verenler var mı kızlar bi zararı olur mu ki 45 günlük bebeğim ??
YK_ Melihaa ben vermiştim canım rezene de vermiştim ama lokman hekimden alırken satan kız bebeğe verme alerji yapabilir kendin iç ona da geçer demişti ama verdiğimde bi sıkıntı yapmadı aksine rahatlattı bazı kişilere de doktoru tavsiye etmiş bebeğe verebilirsin demiş bence herhangi bi sakıncası yok aksine iyi bile geliyor yine de ilk vereceksen verdikten sonra ateşini falan bi kontrol et tedbir amaçlı dr daha iyi biliyordur satan kişilerden bence
Zeynos Melihaa ben de rezene vermiştim kendim de iciyordum ama bitti bir kaç gündür yine ağlamaları başladı tekrar alacam
Mervclk Melihaa çok zorlandığı zamanlarda ılık suyla kimyon verdim 1 2 cay kaşığı faydası oldu baya rahatlatıyordu bebeğim
Melihaa YK_ Rezene bende veriyorum ama rahatlatmadı o kadar birde kimyon deniyeyim zararı olmaz inşallah
Ozge92 Mervclk nasıl veriyosunuz bende veriyorum hiç banamısın demiyo gazı olup kasıldığı zamanmı veriyosunuz
KubrAselEla Mervclk nasıl yapıyorsunuz kimyonla suyu mu karıştırıyorsunuz benim bebeğim daha 14günlük ona da verebilir miyim ki kimyonlu rezene çayı aldım onu içiyorum çok az da kızıma verdim ara ara ama çok gazlı çok zorlanıyor ikimizde perişan oluyoruz bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
angelone Melihaa doktorumuz 1 aylık olduğu için artık rezene verebilirsin demişti, mamsel marka kimyonlu rezene çayı aldık, yeni başladık inşallah faydası olur. Bir arkadaşım da kimyon,rezene tohumu ve anasonu karıştırıp bu çayı vermiş
Mucizem18 Melihaa benim bebeğim de 47 günlük kimyon çayını veriyorum bı zararıni görmedik. Günde en fazla üç çay kaşığı veriyorum gaz sancısı olunca . Olmadıgi zaman vermiyorum .
Humus Mucizem18 @alisarslann @Melihaa kimyon acaba reflu yaparmi ya hep aklima bu takiliyor. Weriyorum bende. Ama baharat ya tereddut ediyorum.
Neslihankarabal Melihaa ben 20 gunlukken verdim. Ama yarim cay kasigini gecme midesini bozarsa bu sefer kusmanin onune gecemezsin. Rezene icirebilirsin 2 cay kasigi kadar ama. Gaza en etkili cozum masaj baska cikisin yok ve bebegi sicak tutmaya calis. Üşüdüğü zaman da gaz yapar çünkü
Mefem Melihaa rezene ve anason çayı denleyip bir çay kaşığı kadar veriyodum kendim de içiyodum faydası oluyodu birde gaz masajı yapmayı deneyebilirsiniz o da çok işe yarıyor ayrıca havlu ısıtıp karnına koyabilirsiniz
alisarslann Melihaa bende veriyorum kuzum aksine çok iyi geliyor benim bebeğimde çok gazlı memede ağlıyor hatta emmiyor bir türlü gazı olduğu için ama kimyon suyu gerçekten iyi geliyor 🙏
BusraMuratS Melihaa Valla ben 10 günlüklen bile verdim ama çok sıkuntısı yoksa sadece kendim içtim düzenli içmede faydasını görürsünüz .. şuan 51 günlüğüz
AliyeAsel Melihaa verebilirsim canım kimyon anason ve nane bunları verebilirsin ben hep veriyorum kolik bebeğim baş etmek zor oluyor
AliyeAsel Melihaa verebilirsim canım kimyon anason ve nane bunları verebilirsin ben hep veriyorum kolik bebeğim baş etmek zor oluyor
Melekannesi44i Melihaa yok canım sadece çekilmemiş kimyonu kaynatiyordum ama kimyonun yoğun olmamasi gerekiyormus biraz atıp kaynatiyodum ılık olunca biboronla az bi miktar veriyordum 😊
Funda86 Melihaa ben şeker atmiyorum şekerle tanışması için çok erken.zaten damak tatları yok şekersizde aliyorlar