Hkshkshsk tubiiik_ dün benimde başıma geldi nedeni muhtaç olmama yazıyordu tekrar başvurdum süreç devam ediyor yazıyor inşallah tekrar kabul ederler gece onun yüzünde uyuyamadım valla
Mertveannesi2211 tubiiik_ siz böyle söyleyince bende baktım benimde aynı feshedildi yazıyor sordunuz mu acaba neden olmuş diye
tubiiik_ Keremikoom evet bende anladım sabah baktıgımda devam ediyor yazıyordu bu postu görünce dedim bi bakayım bi baktım feshedilmiş bide son ödeme tarihi 11.01.2024 yazıyordu
tubiiik_ Hkshkshsk bakalım yarın olmadı sosyal kuruma gidicegım bi ögrenım neymıs 11.01.2024 yazıyor du son ödeme tarıhi birden bire nie böyle oldu anlamadım
Hkshkshsk tubiiik_ öğrenirseniz banada söyler misiniz bende gitmek istiyorum ama gidemiyorum annem amaliyat oldu onun yanında kalmak zorundayım gidemiyorum
tubiiik_ Hkshkshsk gittim sistemden tekrar basvuru yap ona biz karar veremiyoruz kurumlar karar veriyor dedi
tubiiik_ Mertveannesi2211 muhtac olmadıgınız için rededilmiş ded onu bi degıl kurumlar karar veriyor dedi yani bişey yapmadı