_Goktugunannesi__ Gulsum67 Teşekkür ederim canım çoğunluk kim diyicek bakalım alerji testi yaptırıcaz ondan sonra aşıların devam edilecek 9. Ay aşısından sonra yumurta domates alerjisi başladı bugün 1 yaş aşısını olamadı
Gulsum67 _Goktugunannesi__ bizimde aynı şekilde alerjisi vardı aşıyı alerji doktoru aşıyı yapıyo canım
Gulsum67 _Goktugunannesi__ bizimde aynı şekilde alerjisi vardı aşıyı alerji doktoru aşıyı yapıyo canım
_Goktugunannesi__ Gulsum67 Peki size yazılı bi kağıt verdiler mi hastaneden bundan sonraki aşılarını sağlık ocağı yapabilir diye yoksa hep hastanede doktor gözetiminde mi yaptırdınız
Gulsum67 _Goktugunannesi__ aşıyı yaptıklarına dair kağıt verdiler geçenlerde de 1 yaş aşısına gittk sağlık ocağına anlattım bi sorun oldu mu dedi hstahanede hayır dedik yaptılar
_Goktugunannesi__ Gulsum67 Bizde 1 yaş aşısını yaptıramadık çocuk doktoruna görünün kağıt getirin dedi peki kan alarak mı yoksa damla damlatarak mı test yaptılar
Ebru__ Şehir hastanesinde Enver aval çocuk doktoru çoook tavsiye ediliyor benim denk gelip sevince devam ettiğim ise döne kılıç bulut bilgisi çok iyi merhametli kesinlikle tavsiye ederim canım
_Goktugunannesi__ Ebru__ Teşekkür ederim canım alerji için alerji doktoruna yönlendirdi fakat randevu bulamıyorum
_Goktugunannesi__ biranne-2443 teşekkür ederim canım alerji için alerji doktoruna yönlendirdi fakat randevu bulamıyorum
benoyleuygungordum_ _Goktugunannesi__ şehir hastanesinde hiçbirinden memnun kalmadım Buhara da Murat Ermancık a götürüyorum