-SweetPanda- bebeğim 7 aylık, kırmızı kapya biber patates havuç ve kuzu kıyma haşladım blenderdan geçirdim içine şehriyeleri atıp yumuşasana kadar pişirdim ve verdim çok sevdi kuzu kıyma 7. Ay itibariyle veriliyor hemde kansızlık vs yapmıyormuş doktorum dedi ki ben doktorumuzu çok seviyorum çok güveniyorum 💓 onun dışında çoğu meyveyi veriyorum yoğurtla birlikte, yada yayla çorbası yapıyorum yoğurt pirinç su yumurta sarısı üstüne biraz tereyağ ve nane çok seviyor, kahvaltıda lor yada labne yumurta sarısı bazen avokado veriyorum dilim şeklinde, tarhana çorbası yapıyorum, benim oğlum mama alıyor bezen 30 cc mama yapıyorum bi yandan bebek irmiğini pişiriyorum içine muz eziyorum sonra yaptığım mamayı üstüne döküp kıvamını yumuşatıyorum onuda çok seviyor, geçen gün tarhanayı tereyağ ile kavurdum üstüne yumurta sarısı çırpılmış güzelce pişirdim yanında labneyle yedi, bazen ben yediriyorum bazen o yiyor bazen hem o kaşıklıyor (tabi yarısı sağa sola gidiyor) kenardan başka kaşıkla ben veriyorum 😂😂