Minikprenseees Mervepls evet onlar kabızlık yapıyor ve katkılı.Ocean kullanıyorum çok memnunum .günlük 1 fıs şeklinde veriyorum o da 3 damlaya eşit
eliff_2332 Mervepls Mervepls monovit kızım 2.5 aylık olmasına rağmen bile kabız ve gaz yapıyor ne zaman onu içirmeyi unutsam rahatlıkla yapıyordu tuvaletini şimdi ocean kullanıyoruz çok memnunuz
Minikprenseees Smyyekk- ben ilk devletin verdiği pedia d3 ü kullandım aşırı gaz ve huzursuzluk oldu hemen değiştirdim.Aslinda ilk kızımdan biliyorum yine de şans vermek istemiştim . değiştirirseniz fark edersiniz
Deletedmom_70 Butterfly22 Ben ağzına bir kez fısfıs yapıyorum 3 damlaya denk geliyor, damlalıkla kullanacaksanız onu da 3 damla olarak verin.
Enise0505 Mervepls temiz içerikli probiotik var mı Abdi İbrahim markasını verdi doktor içinde ayçiçek yağı var 3 aylık çocuk için zeytinyağı ile olanı var mıdır
hsrttsc İlk doğduğunda devit 3 kullandık bir sıkıntı yaşamadım ama sağlık ocağı geçenlerde monovit d3 verdi gaz yaptı sanki bebeğime az az ama sık kaka yapar oldu çünkü ekstra bir şey kullanmıyoruz
BetulDefnee Mervepls ebeesineem sayfası instagramda birçok demir d vitamini hapını vs inceliyor bende ordan görüp değiştim d vitaminimizi bakın isterseniz
Cekiyorum_Gulumse Mervepls ozel hastanedeki doktorum ocean önerdi onu kullanıyoruz. zaten sağlık ocağı sordu başladınız mı diye söyledim tmm dediler
Cekiyorum_Gulumse Aaayysseee evet içinde hem fis hem damlalik var ağzına damlama da zor okuyor benim bebeğim 13 günlük ona böle damlataniyorum çay kaşığını garanti 3 damla damlatip kaşıkla ağzına döküyorum
Adenmoms68 Mervepls monovit kullandım bende bana verdiler ama bitince ocean önerildiği için ocean aldım kan ilacı da bestiron