Rumeysnil 2 aylık bebeğim gece uyanmıyor yemek yemek için bile ben kaldırıyorum ama bir iki çekiyor tekrar uyuyor normal mi sizdede böyle mi ?
Tugba0133 Rumeysnil Rumeysnil peki gündüz uykuları nasıl benim bebeğim de 45 günlük gece sürekli uyanık 🤕
AsliTsgn Rumeysnil benim bebeğim de 15 günlük oldu 13 gün boyunca gündüz uyudu gece 5-6 saat ayakta kalırdı. Şimdi iki gündür gündüz saat başı uyanıyor uyumuyor geceleri uyumaya başladı. Ama insanlar acıkınca kendi uyanır dese de geçen gece bekledim artık 5. Saat dayanamadım kaldırdım yoksa uyanacağı yoktu.
MinikPandam_ Rumeysnil ilk iki ay ben kaldırmıştım 3. Ayda kaldirmamaya başladım kendi uyandığında emzirdim/mama verdim
63_hulya_63 Rumeysnil canm gece beslenmesi baya kilo aldırıyor.denedim çünkü oğlum biara uyanmiyordu emmedi mama da içmedi.sonra ben uyandırmadan kucağıma alip önce emziriyorum ardında. Da 30 luk mama verip uyutuyordum .ayda 1 kg ustunde aliykrdu her seferinde Ama besl3nmedigi ah pek alamamisti
bsra_x Benim bebegim 3 aylık olcak 2 aylıkken geceleri kendi kendine kalkıyodu uyandırmıyodum ne zaman kalkarsa yer uyurdu
Melekovski Aynı başlığı bende açmıştım.😅Benim bebeğimde 2 ay 7 günlük neredeyse yenidoğandan beri öyle .Gece uykusu çok uzun ve derin. Bende çok korkuyordum bir şey olur ona havalar sıcak uzun saat aç kalıyor diye. Şimdi çişli bez takibi yapıyorum ya da sabah kalkınca dudaklarına bakıyorum kuruluk, susuzluk belirtisi var mı diye. Ama ne olur ne olmaz diye de gece bir kere emziriyorum zorla o da 10 dk bile emmiyor. terleyipte vücudu su kaybetmesin diye gece emziriyorum . Yarın doktoruna gideceğim bu durumu soracağım bakalım o ne diyecek.☺️
Kardelenidil Bnmkide öyle, 2 ay 20 günlük bebeğim geceleri kalkmıyor hatta doğduğundan beri acıkıp acıkmadığını hiç anlayamadım, uyurken ben kaldırıyorum. Yediriyorum. 🤷♀️ Kilo alımı güzel, sarılığı yok.
EcrinMelek1- @Rumeysnil çoğu doktor bebekler 2 aylık olunca gece uykusundan uyanmıyorsa siz uyandırmayın diyor geçer uykusu bölünmesin diye bende öyle yaptım gece uykumuz iyi ayrıca içiniz rahat etmiyorsa rüya öğünü yapabilirsiniz onu uyandırmadan biberon kullanıyorsanız biberonla eğer kullanmıyorsanız uykudayken emzirerek beslenmesini sağlayabilirsiniz ama uyanırsa ve bu her gece tekrarlanırsa bir süre sonra alışkanlığa dönüyor ve büyüdükçe daha çok sık uyanmaya devam ediyor bu seferde uyusun diye uğraşıyoruz
AlinRabia Ebrar212 bazen bende hadı artık çok uyudu kalksın diye bekliyorum yarım saat sonra kalkıyor öyle dıyınce emzırıyorum 15 dk falan emıyor tekrar yatıyor gece uyanmaması güzel bazen çünkü gece uykusu önemli bızler ıcın gündüz ıslerden uyumaya vaktımız olmuyor zaten
Sare3437 AsliTsgn sizinki cok kucuk 3 4 saatte bir beslemeniz gerekiyor cabuk toparliyor ozman kendisini hemde havalar sicak susuz kalmasin
motherisbackk Rumeysnil benimde uyanmıyordu 2. Ayda doktor kontrolünde kilosu iyi uyandırma acıkınca uyanır demişti şimdi 3 ay 8 günlük olduk saat başı kalkıyor🙃
Melekovski Kardelenidil sordum ☺️6 saati geçmeyecek şekilde gece bir kerede olsa beslesen iyi olur dedi . Onun dışında uyku süreleriniz uzanması normal yavaş yavaş daha da uzayacak dedi. Bende gece bir kere rüya öğünü yapıyorum ☺️