bunemeselaa bonjour_maman bunu bende sormuştum geçen bizimki de baya düşük çıkmıştı doktor normal bu % ilk olan dedi önemli olan kareli değer miş oda normal sizin demişti yarın kontrol var tekrar soracağım bende
Ebruliiiiii bonjour_maman Cuma tahlil vermiştik kızımında düşük çıkmış lenfosit yüksek çıkmış e nabızdan gördüm yarın doktorunu arayacağım idrar kültürü de vermiştik total değerlendirme yapsın internette çok korkunç şeyler yazıyor
ppzeynep bonjour_maman Neu# değeriniz iyi. Diğeri çok bir anlam ifade etmiyormuş tek başına. Oğlumun tüm değerleri saçmasapan bana göre ama doktorlar normal diyor. Ayrıca çocuk referans değerleri yetişkinlerden farklı oluyor.
Tugbakaraer Bizimki de düşük çıktı internette çok korkutucu yazılar var bende yarın götüreceğim bakalım ne diyecek
bunemeselaa bonjour_maman kareli olan normal sizinde doktor önemli olan o demişti bugün gene baktırdım kanlarına normal dedi
Tugbakaraer bonjour_maman bizim neu# olan ama bence hasta olduğu için düşük çıktı diye düşünüyorum 1 aydır tekrar eden bir boğaz enfeksiyonu var yani öyle düşünmek istiyorum internetten baktığıma bin pişman oldum