Aselsmom_1 Beri pekmez biraz labne peynir ve ev yapımı bebe bisküvisi kurtarıcı olur sanırım yumurta yemiyorsa bunlar alternatif olabilir
Cicegiburnundaanne Aselsmom_1 bu aralar trabzon hurmasi avakado ceviz karisimi yapiyorum ck gzl deneyin anneler
Sariyegul Cicegiburnundaanne merhaba cevizi robottan geçirdim ama bebegim yemiyor yaa pütürlü diye bende pekmeze katıyorumda siz nasıl eziyorsunuz cevizi
Aselsmom_1 PATATES TOSTU ( 7+ ay) •1 patates •1 dilim peynir (tuzu alınmış) •1 yumurta sarısı patatesi rendele, suyunu sık. Üzerine peynir ve yumurta sarısını ekle iyice karıştır. Tost makinesinde arkalı önlü pişir 🥰
Esra-O Aselsmom_1 sonra tüm haldemi zerekmi veriyorsunuz cok ama cok korkuyorum bogazinda birsey kalir diye bugün 7 aylik olduk🙂
Aselsmom_1 Beri arpa şehriye genelde 9+ ay çok erken vermişsiniz yavaş yavaş alışsın minnoş basit yemeklerle başlayın ❤️
Duygu21 Aselsmom_1 benim bebeğim 10aylık pekmezi ne kadar vermek gerekli yani kaç kaşık ne zamanları ?
Aselsmom_1 Esra-O ezip ıslatarak kuru kalır diğer türlü ama siz pişirirken çok kurutmamaya özen gösterin minik parçalar halinde dilerseniz anne sütü ile ıslatarak
Derinbebis hsyn ilk denemelerde tek tek tattırılıp hem alerji durumuna hemde tatlarını anlamaları için iyi olur
Aysegulss Doktorumuza keçiboynuzu ununu muhallebiye kattığımı söyledim kesinlikle önermedi. AFRODİZYAK etkisi varmış kızlarda klitoris büyümesine yol açıyormuş. Aklınızda bulunsun. Zaten yetişkinde bile o etkiyi gösteriyor bebeklerde nasıl göstermesin düşününce mantıklı yani.
Aselsmom_1 Aysegulss Bunu söylediğiniz iyi oldu teşekkürler. Genelde kullanmadığımız bir şeyi bebek için verince etkileri de tartışılıyor rahat olmak lazım ek gıda döneminde baktığımız zaman annelerimiz bize çok mu dikkat etmiş. Bu işi paraya döken sitelere lütfen ama lütfen paralarınızı yedirmeyin.
Eftal Aysegulss keçiboynuzu ununu. Mu önermedi Peki krep ve bebe biskuvidi yapmak için oneriniz var mi tam bugday unu saglikli mi Bende ona gore alayim
Aysegulss Aselsmom_1 ben internetten hazır muhallebi tarzı şeyler almıştım. Hepsinde var keçiboynuzu unu. Attım hepsini. Dediğiniz gibi sanki biz keçiboynuzuyla büyüdük.
Muhammed_sefa05 Aselsmom_1 canm benim oğlumda 7 aylık her sabah bi çay kaşığı veriyroum pekmez bisey olur mu ki bide keciboynuuzu ne zaman kullansam acaba bi fikrin var mi
Cagla96 Silaaa ayçiçek sağlıklı değil tabiki ama zeytinyağı ısındıkça zararlı maddeler açığa çıkıyor. Tabiki zeytinyağı daha faydalı. Doğru bir şekilde kullanılırsa..
Muhammed_sefa05 Kızlar bugün gorumcem ogluna bimden bebelac mama küçük kavanozlarda hatta meyve puresiydi bi tanede bize almıştı bende verdim severek yedi yani siz öneriyor msnz sürekli vereyim mi yada kullananlar memnun mu
Lavanta35_ +6 AY 1 Adet bebek patates (normalde olur) Yarım havuç (küçük boy) 1 Dilim balkabağı 1 Diş sarımsak 1 küp kemikli ilik suyu 1 Su bardağı su Hepsini kısık ateşte yumuşayana kadar pişiriyoruz sonra blendrdan geçiriyoruz mis gibi çorba yapıyoruz afiyet olsun şimdiden benim kızım bayılıyor bu çorbaya 🌸
meryemmirasmombuse Beri ruşeym buğdayın özü internetten alıyorum ben normal marketlerde bulunmuyor mamaların içine yemeklerin içine 1 tatlı kaşığı ekliyorum