Ayssss1 Gamze225 senza garden holiday gecen sene cok eglenmistik cok ilgililer bu sene hotel stella beach e gittik cok memnun kalmadik. village side gecen sene oraya da gitmistim cok iyiydi.
Cigdemss Gamze225 alkolsüz islami aile oteli tarzında mı , karma mı? Bütçenize göre bölge önerebilirim.
Anneyimbennnnn23 Semaaa39 merhaba bende şu an o otele bakıyorum genelde muhafazakar otelleri tercih ettik ama bu sene orayı düşünüyoruz nasıl bir ortam acaba tesettürlü birisi için nasıl bir ortam paylaşımlarında hiç tesettürlü kimseyi görmedim
edsn1 Gamze225 benim var ama şu an bayağı pahalı Quattro Beach Resort &Spa otelin her şeyi güzeldi ama ben temizlik ve yemeklerin lezzetine önem verdiğim için özellikle bu yönden tavsiye edebilirim
Etipufffum_benim Narcia resort Side Antalya çocuk dostu beş yıldızlı yemek çeşitleri fazla havuz temizliği iyi denize yakın servisi var
Cigdemss Gamze225 eğer kapalı iseniz, wome deluxe, modern saraylar, rahat aile ortamı sağlıyor. Bütçeniz iyi ise belekteki oteller güzel
Semaaa39 Anneyimbennnnn23 merhaba çook abartı +18 tarzı ortamları yok. Biz 2 senedir gidiyoruz. Aile oteli diyebilirim. Yabancı ağırlıklı ama genel olarak hepsi ailesiyle ve cocuklarıyla geliyorlar. Üstelik yabancılar daha hosgörülüler. Memnun kalacağınızı düşünüyorum. Bide zaten sahili olsun otel bahçesi olsun olağanüstü büyüklükte olduğu için gördüğünüz aynı kişilerle denk gelmeniz pek mümkün olmuyor. Ben büyüklüğünü vs cok cok sevdim. İlgililerde. Yemek ve tatlılarıda iyi. Memnun kalacağınızı düşünüyorum
Semaaa39 Anneyimbennnnn23 tesettürlü aileler de vardı. Herkes kendi halinde zaten. Umarım memnun kalırsınız :) bize kalsa seneyede gideriz o derece ama artık farklı otel farklı bölge istiyorum :)
Anneyimbennnnn23 Semaaa39 öyle mi ya hiç paylaşımlarında görmedimde merak etmiştim. Peki canım turist çok muydu hani ben kapalıyım çok aşırı açık giyinen var mıydı büyük kalabalık bir otel sonuçta normal bikini mayo tamamda aşırısı oluyor ya o tarz yani
Semaaa39 Anneyimbennnnn23 hayır aşırı tarzda olana hiç denk gelmedim. Marmarise gitmiştik orda vardı mesela. Ama bu otelde yok. Dediğim gibi turıstlerde daha cok aileleriyle geliyor. Hatta yaş olarak 60 yaşında olanlar bile vardı. Tabi şuan sezon ne gösterir bilmiyorum ama 2 senedir abartı hiçbirşey görmedim
endoplazmikretikulumiste Gamze225 Rubi platinium, mylome, adam &eve ( bebek-çocuk varsa olmaz) sentido Zeynep