Ayfa1608 AslanBebeginAnnesi kıaaz fabrika mı orası.. biz günde 2-3 gireriz duşa çamaşır bulaşık makinesi hemen hemen her gün çalışır. En fazla 180-190 geliyor
bebekece AslanBebeginAnnesi istanbulda yaşıyorum hergün camaşır makinesi 2 günde bir bulaşık makinesi çalışır. Eşim sabah akşa duş alır kızımı hergün yıkarım bende hergün duş almaya calısırım ama bezen günaşırı olur. Buna rağmen 250 lira geldi
Omeraslan AslanBebeginAnnesi İki aylık 60₺ geliyor. İki günde bir oğlum ve ben duş alırız. Eşim her gün alır.
Miniktirtillarim AslanBebeginAnnesi her gun havuzu bosaltip doldurdum koca terasi yikadim her gun 2 makineyi calistirdim 3 kisinin dusu bana 236 lira gelmis. Havuzda epey buyuk bu arada.
Deletedmom_875 3 kişiyiz bebegim dahil. 100 tlyi geçmez. Geçen ay annemler burdaydi 200 geldi ama biz %50 indirimli kullaniyoruz. Her gün çamaşır ve bulaşık makinesi çalıştığını yazmışsınız da merak ettim makineler her gün calisacak kadar doluyor mu gerçekten?
Hellloooo AslanBebeginAnnesi kız biz evde 5 kişiyi yaşıyorum eşim ben ve çocuklar hepimiz günde 2 kez duşa giriyoruz😂hergün çamaşır makinesi bulaşık makinesi çalışıyor ama 260 tl geldi😂sende bi yanlışlık var bence o kadar gelmesi imkansız ya
Elmas16 Ayssss1 merhaba nereyi aradınız gelip baktılar acaba süreç nasıl işledi bilgilendirir misiniz