KalkBiCayKoy Maliki hiç bilmiyorum ki ama duyduğum kadarıyla içtiği birşeyin içine koyuyorlarmış 🤮 bence iyi bir hocaya gidip bir şekilde bozdurun
Maliki KalkBiCayKoy kocası karısının sözünden cıkmıo en son tüm akrabalarını sildi bzde tek o ve karısı baska kmsesş yok bzde yardımcı olalm dedk ama isin icinden baska seyler ckdı
KalkBiCayKoy Maliki kadın kendisine bağlamakla bırakmayıp bütün çevresinden de etmiş herkese düşman etmiş 😕
Deletedmom104 Maliki adam bunları yapıyor diye mi büyüden şüphelendiniz yoksa ortada delilli kanıtlı bişey var mı
Maliki Deletedmom104 kadın komşusuna demıskı komsu kocasyla kötüymüş kocanın atletını al ben onu hocaya okutuyum sana kocan oyle baglanırkı akln hayalin durur onunde mum olur erir demis bzde adamn hal hareketlernddn sonra bisiler yaptırdgından suphelendk komşusu kendi dedi
Deletedmom104 Maliki ilginç bir hikaye. Komşuya ne ki bu durumdan. Ayrıca komşu niye günaha girsin bile bile. Umarım kurtulur. Çok yakınınız değilse bırakın kendi haline elbet çıkar kokusu
Sinem57 Maliki tövbe tövbe yorumları tek tek hayretle okuyorum bu nasıl bir kadın yq komşuya da el atmis🤣sizde dikkat edin haa adam size söylediğini inşallah o kadına demez yoksa vay halinize
KalkBiCayKoy Maliki bir yerden sonra adamın gözü açılır, sağlığa zararı yok mu ya kadın hiç mi korkmamış. Hadi adam ölseydi ne yapacaktı?
KalkBiCayKoy Maliki kadının yönlendirmesiyle hareket ediyor. Şu kişiyle görüşebilirsin yada görüşme falan diyor
Maliki Asıl mesele biz adama karısının böyle bır büyü yaotırdıgını dıyelimmi. Yanı ortada bağlanma buyusu var karısından baskasi yaptrmamsdır bence
KalkBiCayKoy Maliki karısına bu kadar bağlıyken inanmaz. Aramızı bozmak için söylüyorlar dese adam asla inanmaz.
Maliki Deletedmom104 Deletedmom104 kadının amacı kocaları karılarına bağlamak herhalde herkese yardımcı oluyor yakın akrabam ve adet kanı ıcırmısler sana demem gerekiyormu blmıyorm pi
Maliki KalkBiCayKoy kadının hasta bence gözü dönmüş bosancaklardı ondan sonra birden baglandılar korkmamıs demekki ya allah korkusuda yok herhalde adamda bizen inanırmı inanmazmi blmıyorm
Maliki SacmalamaEngin neyi yönlendirme gibi adam intihar etcem diyo ve cok yakınım kurtulus yolu buydu bzm icn
Maliki KalkBiCayKoy ama tanımadıgımz bır hoca diyo aslnda bz demıyorux bız vesileyiz hocada direk yüzüne söyleseydi smdi böyle derdimiz yokdu nıye demedıyse ona ınanırdı
SacmalamaEngin Maliki yok onu demek istemedim burda bilmeyenlere nasıl yapıldığını anlatır gibi olmuş demek istedim herkes iyi niyetli olmayabilir