Maliki Arkadaşlar il fark etmez bize yardımcı olacağınız bir hoca varmı başka hocalarda götürmek istiyoruz ınansın barı bı kac kısı derse cozumu nedir öğrenelm. İsim verecgnz konum verecgniz duydugunz hoca varsa
Eslimebrar Maliki ben çevreden duydum kadının komşusu kocasına göz dikmişti adet kanindan yapmıştı adam ona bağlanmış karısından ayrılmıştı . Kadın herşeyin farkına varıp büyüyü bozmuştu ama nasıl bozduğunu bilmiyorum
Sema065 @Maliki Evet ya yakın bi akraba ayrıntı vermeyim kocasına öyle yapmış adam normalde kadının suratına bakmıyordu onu yapmış şuan adam peşinde geziyor biz çok şaşırmıştık adam nasıl böyle oldu diye sonradan öğrendik adamın haberi yok ama iğrenç 🤢🤮ev falan aldı karısının üstüne yaptı
Ayfa1608 Sema065 konya da nerde isim vs var mı bizim de çok yakın tanıdık var adet kanı içirilmiş adama. Karısını çok seviyor eve çocuklarına dönmek istiyor ama dönemiyor bikaç hocaya gitmişler bozulmaz bu büyü demiş bide ona gitseler
visneli_turtam Maliki ben duymuştum bunu , içecege az birşey katıp veriyorlar , kendisine bağlatmak için ,ama eğer o insanın bir yerinden kan çıkarsa,mesela elini kesti yada başka bir yerini, ozaman büyü bozuluyormus kan akinca.
Memolininannesi visneli_turtam ben böyle olduğunu düşünmüyorum yıllar önce hiç görmediğim dayıma yapılmış annesini babasını umursamaz kardeşlerini görmez babasının cenazesine bile gelmedi yani hiç mi yıllarca bi yeri kanamadı bozulmuyor aşırı zor bi büyü diye biliyorum
YSelim Maliki benim eşimin eniştesine yapılmış o kadından bi çocuğu oldu evlilik dışı. Sonra kendide bu durumdan rahatsız olmaya başlamış bi hocaya gösterdiler adet kanını içirmiş enişte hocadan sonra aynı bi kadının adet görmesi gibi adet olup o kanı atmış sonra kadın çocuğu komşuya bırakıp kaçmış yıllardır ortada yok o zaman çocuk 2 buçuk yaşındaymış şimdi 22
Sema065 @Ayfa1608 Evet var çevremdekiler hep ona gidiyordu babanemler falan da gitti bazı nedenlerle şuan çok iyiler
Maliki Memolininannesi evet aynı durum su an yakınımdada var ve sonuc diyoruz bağlanma buyusu yaplmıs adet kanı ıcırılmıs kım yaptıkı diyo karısının yaptıgına ihtimal vermıo ustune diyorki esımıde goturelm onada buyu yaplmıs olablr nasl gecicek blmıyorm rabbm yardmcımız olsn