Nil10 Kitapkokusu yanls anlamayin ama buyu varsa ne demek bozdurmak diye bsey yok . Büyü diye bsey var maalesef. Bekarken papaz büyüsü yapildigni ogrendik tam 1 sene sonra kendime . Ölümlerden donüyodum eğer farkedilmesydi ve bunu bozduranasaydk ne hale gelirdm smdi bilmiyorum. Böyle kotu niyetli insanlar çok fazla artık maalesef
witcher Maliki Annem dayıma yapıldığını iddia ediyor dayım eşine kul köpek resmen ailesini attı eşi için dedem yani babası düğününe bile gitmedi umrunda olmadı. Daha neler neler anlatsam roman olur yıllardır görüşmüyoruz karısıda bi çirkin büyü işleri de var biliyoruz anası bacısı sever büyü fal felan işlerini ama annemin iddiaları ne kadar doğru bilemicem tabi ki
Nil10 Maliki valla eriyip bittim kilo verdim doktor doktor gezdim bsy çıkmadi en son bı tanidgmz bu kızda bsy var bı hocaya goturn demesiyle bı hoca bulmstk ve öyle ogrendk Allah kötülere fırsat vermesin gercktn
Maliki Sonuc merak edenler için söyleyeyim adam okar ebaglanmıski diyoruz bağlanma buyusu yaplmıs adet kanı ıcırılmıs alla alla km yapmıs diyo hıc esi aklına glmiyyo gidip eşine deme daha kotusu olmasın dedik ama bilmiyorm hayrlısı bakalm insallah sonu güzel olur
Hobbalayarim Maliki bunu orospu yengem abime yapmıştı. Abim çok yakışıklı yengem cok kıskanç. Bize bir hoca oğlunuzu getirmeseydiniz 2 sene içinde cenazesi kapınıza gelecekmiş dedi. Ağzına sıctik dövdük o kariyi ablamla. Şimdi yine beraberler ama gözlem altında abim durumu iyi. Berbat bisey kanını yediriyorsun işte sana kopek oluyor. Ama cok gunah rabbim kimseye yaşatmasın
Ayfa1608 Maliki bi tanıdığımın eşine bi kadın içirmiş malesef. Kaç hocaya gittilerse o büyü bozulmaz demiş. Adam karısına dönmek istiyor ama gelemiyor. Geliyor ama arada bi uyuşturucu krizi gibi kriz geçiriyor resmen ona gidecem diye. 5 dk görse, konuşsa rahatlıyor. Karısının önünde kafasına vura vura ağlamış ben ne hale geldim niye böyle oluyor seni seviyorum diye sabahlara kadar ağlamış. Dönmek istiyor evine çocuklarına ama dönemiyor malesef.
2lokum_moms Maliki Benim amcama yapıldı bu yengem yapmış evliyken sözünden çıkmasın dye hala bozulmadı hala sözünden çıkmaz asla genckdn yapmış şimdi 60 lı yaşlarındalar kadının iki koluda tutmuyor bu büyü işlerinden bence Allah verdi cezasını
Hobbalayarim Maliki yok valla bizim o hocamız vefat etti. Bizde Allah’a emanet ettik artık araları düzeldi yapmıyor yani insallah. Onu öyle orda ki burda ki hoca olmaz paralı hoca hiç olmaz şarlatanlar. Esas hoca olacak. Bizim hocamız asla para almazdı.
Maliki Arkadaşlar il fark etmez bize yardımcı olacağınız bir hoca varmı başka hocalarda götürmek istiyoruz ınansın barı bı kac kısı derse cozumu nedir öğrenelm. İsim verecgnz konum verecgniz duydugunz hoca varsa
Eslimebrar Maliki ben çevreden duydum kadının komşusu kocasına göz dikmişti adet kanindan yapmıştı adam ona bağlanmış karısından ayrılmıştı . Kadın herşeyin farkına varıp büyüyü bozmuştu ama nasıl bozduğunu bilmiyorum
Sema065 @Maliki Evet ya yakın bi akraba ayrıntı vermeyim kocasına öyle yapmış adam normalde kadının suratına bakmıyordu onu yapmış şuan adam peşinde geziyor biz çok şaşırmıştık adam nasıl böyle oldu diye sonradan öğrendik adamın haberi yok ama iğrenç 🤢🤮ev falan aldı karısının üstüne yaptı
Ayfa1608 Sema065 konya da nerde isim vs var mı bizim de çok yakın tanıdık var adet kanı içirilmiş adama. Karısını çok seviyor eve çocuklarına dönmek istiyor ama dönemiyor bikaç hocaya gitmişler bozulmaz bu büyü demiş bide ona gitseler
visneli_turtam Maliki ben duymuştum bunu , içecege az birşey katıp veriyorlar , kendisine bağlatmak için ,ama eğer o insanın bir yerinden kan çıkarsa,mesela elini kesti yada başka bir yerini, ozaman büyü bozuluyormus kan akinca.
Memolininannesi visneli_turtam ben böyle olduğunu düşünmüyorum yıllar önce hiç görmediğim dayıma yapılmış annesini babasını umursamaz kardeşlerini görmez babasının cenazesine bile gelmedi yani hiç mi yıllarca bi yeri kanamadı bozulmuyor aşırı zor bi büyü diye biliyorum